Rihanna va dona încasările de pe urma ultimelor produse Fenty Beauty lansate

Rihanna va dona încasările de pe urma ultimelor produse Fenty Beauty lansate

Rihanna a făcut un profit considerabil cu imperiul de beauty care îi poartă numele, iar acum dorește să împartă bucuria. Artista nu va mai ține banii doar pentru ea, ci va dona încasările de pe urma ultimelor produse Fenty Beauty lansate.

Rihanna va dona încasările din urma vânzării produselor Fenty Beauty unei organizații care ajută femei și copii.

Rihanna va dona încasările rezultate din vânzarea produselor Fenty Beauty

Fundația artistei, Clara Lionel Foundation, a făcut echipă cu Global Partnership for Education și campania Female Education pentru a oferi burse elevelor din Malawi. Justine Lucas, directorul executiv al carității înființate de Rihanna, a explicat pentru revista Marie Claire: „Sperăm ca această colaborare permite comunității Fenty Beauty să simtă nu doar că face parte din călătoria Fundației Clara Lionel, ci și că poate acționa pentru a rezolva anumite probleme”.

Vor fi donate încasările de rezultate din vânzarea noilor iluminatoare și a fondului de ten Fenty Beauty, conform deciziei.

Rihanna se implică constant în astfel de probleme sociale, iar în 2012 a înființat Fundația Clara Lionel. „Credem că dreptul la educație este o armă împotriva injustiției și a inegalității, iar dreptul la sănătate este o necesitate pentru fericire și productivitate”, scrie pe site-ul oficial al organizației non-profit.

Cântăreața a înființat fundația în onoarea bunicilor ei, Clara și Lionel Braithwaite, de aceea a și decis să le pună numele în acte. CLF finanțează și sprijină programele de educație, sănătate și urgență din toată lumea.

În curând, produsele Fenty Beauty vor ajunge și în România, în magazinele Sephora.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com