Fenty Beauty

Rihanna a dezvăluit produsele din linia ei de machiaj Fenty Beauty și avem toate motivele să fim entuziasmate

După ce timp de câteva luni ne-a ținut în suspans cu teasere, Rihanna ne-a satisfăcut curiozitatea și a publicat primele fotografii cu produsele din linia proprie de machiaj, Fenty Beauty. Nu am putut să nu fim entuziasmate la vederea lor, mai ales că știm că sunt disponibile spre livrare și în România!

De când am aflat în februarie că Rihanna își va lansa propria linie de machiaj (și mai ales că va fi disponibilă spre livrare și în România), am urmărit cu sufletul la gură contul de Instagram Fenty Beauty. După multe teasere care nu ne dădeau prea multe informații despre cum vor arăta produsele și ce va conține linia, abia ieri am primit ceea ce ne doream: fotografii cu fiecare produs din colecție. Nu am fost deloc dezamăgite: totul arată fabulos!

Ziua dezvăluirii produselor pe Instagram nu a fost aleasă întâmplător: ieri a avut loc și evenimentul de lansare a brandului Fenty Beauty. Rihanna s-a afișat la petrecere într-o ținută galbenă superbă, însă ochii noștri au fost ațintiți doar la machiajul ei, realizat exclusiv cu produse din linia proprie. Acel iluminator auriu-verzui este perfect (deși ne-a intimidat când l-am văzut în ambalaj)!

“Lemme help you with that glow” #KILLAWATT 💫

O postare distribuită de Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) pe

Dar să revenim la produsele din colecție, de la care nu ne mai putem lua gândul de când am văzut această fotografie:

THE FAMILY. Drops tonight at midnight PST. www.fentybeauty.com. #fentybeauty by @badgalriri

O postare distribuită de Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) pe

Ce ne-am fi putut dori mai mult de la colecția lui RiRi? Ambalajele arată super cool cu acel design hexagonal, iar o privire mai atentă la fiecare produs ne convinge că nu doar ambalajul este atrăgător. Dacă derulezi toate fotografiile atașate în postare, vei fi cucerită de un blush duo foarte luminos, de iluminatoarele stick cu acel design super-cool, de fondurile de ten, disponibile în peste 40 de nuanțe (wow), de un ruj metalic într-o culoare unică, dar și de ambalajul extrem de fancy al unor șervețele matifiante.

Produsele sunt deja disponibile în magazinul Sephora din Times Square, New York, care a fost deschis special noaptea trecută, la ora 00.00, pentru lansarea Fenty Beauty. Rihanna a fost acolo și și-a făcut intrarea în stilul propriu:

3AM no sleep club. Gotta get that #fentybeauty haul. @badgalriri @sephora

O postare distribuită de Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) pe

Dacă ți-a făcut ceva cu ochiul (suntem ironice, știm că le-ai vrea pe toate), produsele sunt disponibile spre livrare și pe site-ul Fenty Beauty, iar vestea bună este că livrează și în România.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro