3 pași pentru repararea unghiilor după ce ai renunțat la manichiura cu gel

Manichiura cu gel pare o idee bună de cele mai multe ori, însă unghiile tale nu sunt de aceeași părere. Iată ce pași trebuie să urmezi pentru repararea unghiilor după ce ai renunțat la manichiura cu gel!

Dacă unghiile tale se rup ușor, oja nu rezistă mai mult de două zile pe ele sau pur și simplu nu ai timp să te ocupi de ele prea des, cu siguranță ai apelat la manichiura cu gel. Este ușor de întreținut, arată perfect pentru mult timp și poți experimenta cu o mulțime de modele. Pare opțiunea ideală la prima vedere, însă nu are numai avantaje.

Cel mai mare dezavantaj al manichiurii cu gel este faptul că unghiile sunt afectate după purtarea sa îndelungată. Dezastrul nu este garantat, depinde de cât de sensibile sunt unghiile tale, însă dacă gelul nu este îndepărtat corect (citește aici cum poți îndepărta gelul acasă), cu siguranță vei recunoaște aceste semne: unghii casante, fragile, denivelate și lipsite de luciu.

Înainte să te gândești să apelezi din nou la gel pentru a le masca aspectul neplăcut și să faci o greșeală și mai mare, ia în calcul aceste sfaturi care te vor ajuta să le readuci la normal. Cât timp le lași să își revină, urmează pașii din galeria foto pentru repararea unghiilor după ce ai renunțat la manichiura cu gel!

Citește și: Cele mai frumoase 20 de modele pentru unghii cu gel

Foto: 123RF, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro