Recomandări utile de la make-up artiști de top pentru un machiaj de vară exemplar

Pentru că știm că machiajul pe timp de vară ridică provocări pentru multe pasionate de beauty, am apelat la opinia profesioniștilor pentru a ne ajuta cu această dilemă. Află recomandările celor mai buni make-up artiști din România în privința machiajului pentru vară! 

Cum ar trebui să se schimbe rutina de beauty pe timp de vară? La ce renunțăm și ce produse adăugăm? Cum alegem produsele potrivite? Ce se poartă în materie de machiaj? Fiecare anotimp vine cu provocările sale în materie de beauty, dar recunoaștem că vara ne intrigă cel mai tare.

Cu temperaturile ei extreme care pun la îndoială chiar și rezistența produselor waterproof și care ne condiționează să ne schimbăm și rutina de îngrijire, dar și cu schimbările în materie de trenduri, vara ne ridică dileme care se impun a fi lămurite.

Tocmai de aceea am apelat la opiniile profesioniștilor: cei mai buni make-up artiști din România ne-au împărtășit recomandările și trucurile lor pentru un machiaj de vară corect realizat, de durată și, nu în ultimul rând, în tendințe. Sunteți curioase care sunt sfaturile lor pentru machiajul de vară? Descoperiți-le în galeria foto de mai sus!

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro