Răspunsul lui Chrissy Teigen pentru cel care i-a criticat tunsoarea este o inspirație pentru noi toate

Răspunsul lui Chrissy Teigen pentru cel care i-a criticat tunsoarea este o inspirație pentru noi toate

De câteva săptămâni, Chrissy Teigen are o nouă tunsoare, mult mai scurtă decât cu ce ne-a obișnuit până acum. Reacțiile au fost împărțite pe social media, și deși au existat multe voci care au complimentat-o, vedeta a primit și o mulțime de mesaje negative. Răspunsul lui Chrissy Teigen pentru cel sau cea care i-a criticat tunsoarea este o inspirație pentru noi toate.

Chrissy Teigen a participat la o emisiune televizată unde și-a făcut un selfie cu realizatorii, pe care l-a publicat ulterior pe Instagram. Unul dintre comentariile primite la postare a avut ca subiect noua tunsoare a vedetei, pe care autoarea sau autorul a desființat-o complet. Chrissy Teigen i-a răspuns, arătându-le tuturor de ce nu trebuie să țină cont de astfel de mesaje răutăcioase.

Chrissy Teigen i-a răspuns persoanei care i-a criticat tunsoarea

„Ești frumoasă dar ar trebui să îți lași părul lung din nou. Fetele cu fața rotundă nu ar trebui să aibă părul scurt. Îți face fața să arate uriașă. Am fost acolo… crede-mă… alege părul lung”, i-a scris utilizatorul cu numele „bcnjw”, care între timp și-a anulat contul de Instagram. Chrissy Teigen i-a răspuns în scurt timp.

„@bcnjw sincer, wow, mulțumesc, pentru că atunci când mă trezesc în fiecare dimineață mă întreb ce ar face bcnjw și apoi încerc să o fac fericită, așa că a fost greșeala mea”, a scris Chrissy, într-un răspuns sarcastic.

View this post on Instagram

@chrissyteigen, aims to please. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Comentariul vedetei a avut atât de mult succes, încât a fost preluat de pagina de Instagram „commentsbycelebs”, unde a devenit viral. Între timp, utilizatorul „bcnjw” și-a șters contul de pe social media, cel mai probabil primind la rândul său mesaje răutăcioase de la fanii lui Chrissy care au sărit în apărarea idolului lor.

Nu este prima dată când Chrissy Teigen răspunde mesajelor pe care le primește pe social media. Vedeta a avut răspunsul perfect pentru o persoană care a criticat-o că nu are grijă corect de fiul ei.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com