Răspunsul Juliei Roberts pentru un trol care i-a criticat manichiura este genial

Răspunsul Juliei Roberts pentru un trol care i-a criticat manichiura este genial

Julia Roberts tocmai a devenit idolul nostru în ale Internetului. Cu toții ne confruntăm cu criticii de pe social media câteodată, însă ea a demonstrat că este de neatins. Răspunsul Juliei Roberts pentru un trol care i-a criticat manichiura este genial, și nu a putut trece neobservat.

Orice iubitoare de beauty ar fi mândră să citească răspunsul Juliei Roberts pentru un internaut care i-a criticat manichiura pe Instagram. Actrița i-a dat peste nas cu o eleganță de neegalat, iar nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de replică.

Julia Roberts i-a dat peste nas unui trol care i-a criticat manichiura

Deși are cont de Instagram de numai câteva luni, Julia Roberts pare că stăpânește deja foarte bine arta Internetului. O fotografie cu ea îmbrăcată într-o rochie neagră a fost alăturată uneia cu Joan Crawford într-o ținută asemănătoare, pentru comparație. Imaginea a fost publicată pe contul @thevintagecostumecollector cu întrebarea „Cine a purtat-o mai bine?”.

Cumva, comparația a ajuns și sub ochii Juliei Roberts, care a fost curioasă să afle părerile celor din comentarii. În parcursul ei, a dat peste un trol care i-a criticat manichiura: „Joan Crawfor arată mult mai bine în opinia mea, mai clasică și rafinată, iar Julia poartă ojă neagră urâtă!”.

Replica Juliei Roberts la acest comentariu a fost de-a dreptul genială și intens apreciată de internauți. „Este de fapt o ojă bleumarin cu cristale de granat ca accent de bază, in caz că vrei să îți editezi comentariul de la „ojă neagră urâtă” la „ojă bleumarin cu cristale de granat urâtă”. Zic și eu”, a scris actrița, dându-i peste nas comentatoarei.

Descrierea Juliei Roberts a fost atât de apreciată, încât unii fani chiar au cerut să vadă manichiura actriței de aproape, fiind intrigați. Trebuie să recunoaștem că și noi am fost curioase, așa că am reușit să găsim o fotografie cu look-ul ei din acea zi.

Așa arată manichiura nleumarin a Juliei Roberts

Așa arată manichiura nleumarin a Juliei Roberts

Mai mult decât atât, comentariul ei a fost preluat de pagina de Instagram @commentsbycelebs, care adună cele mai tari replici ale vedetelor în social media.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com