Produsul surprinzător de machiaj la care Meghan Markle a renunțat de când este ducesă

Produsul surprinzător de machiaj la care Meghan Markle a renunțat de când este ducesă

Fiecare apariție a lui Meghan Markle de până acum a fost impecabilă, pare că îi este de-a dreptul imposibil să dea greș cu vreun look. Acest lucru se datorează, probabil, faptului că poartă întotdeauna un machiaj simplu, discret, glowy și doar puțin accentuat. Make-up artistul ei spune că Meghan a renunțat la un anumit produs de machiaj de când este ducesă.

De când a fost făcut anunțul că Meghan Markle va deveni un membru al Familiei Regale Britanice, stilul ei a suferit o serie de transformări. Fosta actriță și-a luat în serios rolul de viitoare ducesă și, alături de o echipă de profesioniști, a pus la punct o serie de reguli de beauty pe care să le respecte. Iată produsul surprinzător de machiaj la care Meghan Markle a renunțat de când este ducesă.

Produsul de machiaj la care Meghan Markle a renunțat de când este ducesă

Cel care i-a fost cel mai aproape în acest proces și care a putut observa fiecare mișcare este nimeni altul decât Daniel Martin, make-up artistul ei.

„Se simte mai confortabil să își facă singură machiajul. Adoră machiajul și se pricepe la asta. Îi place o zonă a ochilor mai accentuată, iar sprâncenele ei sunt mai definite acum, de asemenea”, a relatat el, pentru publicația People.

Tot Martin a fost și cel care a dezvăluit produsul de machiaj la care Meghan Markle a renunțat de când este ducesă. „Singura dată când a purtat un ruj roșu, nu s-a simțit confortabil”, a explicat make-up artistul. „Îi place să vorbească și nu este o persoană pretențioasă, așa că nu vrea să trebuiască să își facă griji pentru nimic”, a mai spus el.

Concluzia? Cel mai probabil nu o vom mai vedea pe Meghan Markle purtând ruj roșu în viitorul apropiat. Daniel Martin a explicat și cum a gândit machiajul de nuntă pentru, la timpul acela, viitoarea Ducesă de Sussex.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com