Produsul pe care orice persoană cu ten gras ar trebui să îl aibă

Produsul miraculos care nu ar trebui să lipsească niciunei persoane cu ten gras (și cum îl poți testa gratis)

Creme și tratamente speciale, fonduri de ten adaptate, pudre cu putere mare de matifiere și totuși nimic nu pare să țină în frâu tenul tău gras. Am o veste bună: a ajuns și în România produsul miraculos, iubit de toate posesoarele de ten gras (și nu numai), care are o mulțime de beneficii pentru piele: spray-ul Serozinc de la La Roche Posay.

Dacă ești posesoarea unui ten gras, probabil știi deja că acesta vine la pachet cu multe probleme, pe lângă excesul de sebum: pori dilatați, acnee, piele iritată. Așadar, produsele de îngrijire trebuie să țintească toate aceste probleme și, dacă se poate, să fie în număr cât mai mic. Astăzi vreau să îți prezint un tratament foarte simplu pentru tenul gras și acneic pe care îl poți aplica într-o clipită. Este vorba despre spray-ul Serozinc, atât de iubit de femeile din toată lumea și care acum este disponibil și în România.

Serozinc

Serozinc este o soluție de Sulfat de Zinc sub formă de spray, ce are la bază un ingredient dermatologic activ – zincul. Acesta este renumit pentru atributele multiple asupra pielii precum matifierea, purificarea, calmarea și anti-oxidarea, exact problemele cu care se confruntă tenul gras. Poate fi folosit înainte de rutina zilnică, fiind primul gest pentru purificarea pielii, cât și pentru fixarea machiajului. Mie îmi place să îl aplic pe pielea curată, să îl las puțin să acționeze, după care să tamponez ușor tenul cu un prosop. Pielea se simte calmată, roșeața este estompată, iar ce îmi place cel mai mult este că tenul îmi rămâne mat pe tot parcursul zilei.

Fiind un produs atât de iubit în toată lumea, La Roche Posay își dorește ca spray-ul Serozinc să fie încercat de cât mai multe persoane, care să își împărtășească părerea lor sinceră despre acest produs. Astfel, au dat startul unei campanii de testare gratuită la care oricine poate participa. Dacă acest produs ți-a atras atenția, înscrie-te aici și poți fi unul dintre cei care testează în premieră produsul Serozinc. În plus poți câștiga 10 rutine de îngrijire Effaclar pentru tenul tău (Effaclar Duo+ 40 ml și o apă micelară Efaclar 200 ml) dacă adaugi un testimonial pe site.

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro