Produsul de protecție solară preferat al bloggerițelor de beauty

Ca specialiste în acest domeniu, bloggerițele de beauty știu cât de importantă este protecția solară și sunt foarte selective cu produsele pe care le folosesc pentru a-și proteja pielea. Tocmai de aceea am vrut să știm care sunt produsele de protecție solară în care își pun toată încrederea când merg la plajă!

Când ai la îndemână atâtea opțiuni cu atâtea specificații (unele mai greu de descifrat, însă acest dicționar de SPF te va ajuta), alegerea unui produs de protecție solară devine o sarcină la fel de dificilă precum alegerea fondului de ten perfect. Însă ca întotdeauna, o recomandare de încredere este salvatoare. Astăzi am apelat la ajutorul celor mai populare bloggerițe de beauty pentru a ne împărtăși care sunt produsele lor preferate de protecție solară. Ne punem toată încrederea în alegerile lor: dintre atâtea produse testate de-a lungul timpului, au „ochiul” format pentru a le alege doar pe cele mai bune.

Dacă încă nu ți-ai făcut necesarul pentru geanta de plajă, te invităm să arunci un ochi în galeria foto și să vezi care sunt produsele de protecție solară pe care bloggerițele de beauty se bazează mereu la plajă!

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro