Produsul de care bloggerițele de beauty sunt dependente

Bloggerițele de beauty au ocazia să testeze atât de multe produse încât știu cu siguranță ce merită atenția noastră și ce nu. Cele mai populare bloggerițe de beauty din România ne-au mărturisit care este produsul fără de care nu ar putea trăi.

Bloggerițele de beauty sunt cunoscute pentru părerile lor sincere despre produsele pe care le testează. Pentru că ne împărtășesc experiența personală cu un anumit produs, dar și pentru că au testat atât de multe produse, avem încredere și vrem să știm recomandările lor.

Te gândești că având o colecție atât de impresionantă de produse de înfrumusețare este greu să alegi un singur produs. Ei bine, având o experiență atât de bogată cu tot felul de produse cosmetice, bloggerițele de beauty știu exact de ce au nevoie zilnic pentru a arăta perfect și nu stau mult pe gânduri atunci când vine vorba să aleagă un produs fără de care nu ar putea trăi.

Cele mai populare bloggerițe de beauty din România (inclusiv câștigătoarea Best Beauty Vlogger la GLAMOUR Beauty Awards) ne-au mărturisit care este produsul fără de care nu ar putea trăi. Descoperă alegerile lor în galeria foto!

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro