Produsul care nu lipsește din geanta bloggerilor de beauty pe timp de iarnă

Iarna vine cu provocările ei: buze crăpate, piele uscată, roșeață, păr frizzy… o adevărată distracție! Pentru că ele reușesc mereu să arate impecabil, le-am întrebat pe cele mai populare bloggerițe de beauty ce produs nu le lipsește din geantă iarna, pentru a afla cum reușesc ele să țină la distanță problemele cauzate de iarnă!

În geanta fiecăreia dintre noi se regăsesc constant anumite produse de beauty: ruj, cremă de mâini, balsam de buze, parfum și lista poate continua. Însă când frigul iernii lovește din plin și cauzează atâtea probleme beauty-related, prioritățile noastre se schimbă și păstrăm în geantă doar produsele care ne ajută să ieșim din impas, un adevărat kit de salvare (balsam de buze și corector în cazul meu).

Am fost curioasă să aflu ce produse sunt nelipsite pe timp de iarnă din geanta beauty-bloggerițelor și care sunt trucurile lor pentru a ține la distanță toate neplăcerile acestui sezon pretențios și pentru a arăta și a te simți perfect chiar și când temperaturile sunt cu minus.

De la creme hidratante la balsamuri de buze și până la parfumuri – descoperă în galeria foto care este produsul care nu lipsește din geanta lor pe timp de iarnă!

Descoperă și alte produse preferate ale lor, precum fondul de ten sau mascara.

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro