7 produse care nu trebuie să îți lipsească într-un weekend la mare

7 produse care nu trebuie să îți lipsească într-un weekend la mare

Orice weekend prelungit pe timpul verii este un prilej pentru a evada la mare! Iar pentru ca escapada ta să fie un adevărat succes, am alcătuit o listă cu produsele esențiale. Asigură-te că nu îți vor lipsi din neseser și vei preveni astfel orice dezastru ar putea apărea pe parcurs: arsuri solare, piele deshidratată, păr ars ori machiaj întins peste tot.

Dacă ți-ai planificat deja o miniexcursie pentru acest weekend, suntem sigure că ți-ai și făcut o listă de produse pe care să le ai la tine. În calitate de adevărate pasionate de beauty și prietene de încredere, vrem să ne asigurăm că nu îți va lipsi nimic esențial. Venim în ajutorul tău cu această listă de produse care nu trebuie să îți lipsească într-un weekend la mare. Bifează-le pe toate și bucură-te de vremea frumoasă, de briza mării și de sunetul relaxant al valurilor sparte la mal.

Produse indispensabile într-un weekend la mare

1. Protecția solară

Credem că ai ghicit deja care este primul produs de pe lista noastră, însă nu vom înceta niciodată să îți amintim de  el. Protecția solară este poate chiar singurul produs indispensabil într-un weekend la mare. Nu o spunem noi, pasionatele de beauty, ci dermatologii. Protecția solară nu este nicidecum un moft, genul acela de produs pe care îl folosim pentru că ne face mai frumoase sau ne schimbă starea de dispoziție. Este vorba, în schimb, de sănătatea pielii. La mare, expunerea la razele nocive ale soarelui este prelungită și ne poate afecta grav, chiar dacă efectele nu sunt vizibile imediat. Nu te baza pe faptul că de obicei nu te arzi și te bronzezi chiar și fără crema de protecție. Doar pentru că ai mai multă melanină în piele nu înseamnă că ești invincibilă în fața razelor UVA și UVB. Crede-ne pe cuvânt și înarmează-te cu un produs cu SPF ridicat! Nu uita, și părul tău are nevoie de protecție solară, ți-am vorbit aici despre asta!

Ți-am pregătit restul listei de produse care nu trebuie să îți lipsească într-un weekend la mare în galeria foto de mai sus. Tot acolo vei descoperi și recomandările noastre de produse, pentru o escapadă fără griji. Distracție plăcută și nu uita de SPF!

Foto:  Instagram @emrata

 

 

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com