Produsele Fenty Beauty vor fi disponibile în curând și în România

Produsele Fenty Beauty vor fi disponibile în curând și în România

Orice pasionată de beauty și în special de make-up a auzit până acum de produsele Fenty Beauty. Ei bine, noi ne-am entuziasmat instantaneu când am auzit această veste minunată: produsele Fenty Beauty vor fi disponibile în curând și în România!

A trecut aproape un an de când Rihanna a făcut furori în industria de make-up, lansând produsele Fenty Beauty. În septembrie 2017, când au ieșit pe piață, blogosfera și vlogosfera s-au umplut de review-uri tentante pentru aceste produse, care nu erau atât de ușor de obținut la noi în țară. Ba chiar un review a fost atât de amuzant încât a devenit viral. Vestea bună este că produsele Fenty Beauty vin în România în curând, și vor fi disponibile în magazinele Sephora.

Produsele Fenty Beauty, în România

Numărăm zilele până pe 6 septembrie, când produsele Fenty Beauty vor fi disponibile în România în avanpremieră, în patru mari magazine din țară. Evenimentele de lansare vor avea loc în București, la AFI Cotroceni, în Iulius Mall Timișoara, la Polus Cluj (Vivo) și Palas Iași, și din fericire sunt deschise publicului, așa că toată lumea este invitată.

Produsele Fenty Beauty vor fi disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Sephora, într-o gamă largă. Desigur că vom avea ocazia să testăm faimosul Stunna Lip Paint, celebrele Match Stix și chiar și iluminatorul Killawatt Freestyle Highlighter.

Printre produsele Fenty Beauty ajunse în România se numără și singurul primer din colecție, Pro Filt’r Instant Retouch Primer, dar și reputatul fond de ten Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation și multe altele, printre care și pensulele și burețeii de machiaj Fenty.

Produsele Fenty Beauty vor fi disponibile în România în rețeaua de magazine Sephora începând cu data de 7 septembrie 2018. Noi abia așteptăm să le testăm pe toate și să aflăm dacă hype-ul care s-a construit în jurul brandului lansat de Rihanna este binemeritat.

Foto: PR

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com