Privire metalică: un nou trend de make-up îndrăzneț perfect pentru vară

Privire metalică: un nou trend de make-up îndrăzneț perfect pentru vară

Privirea metalică este un nou trend de make-up îndrăzneț care ne-a cucerit la prima vedere. L-am văzut și pe podiumuri în prezentările renumiților designeri pentru sezonul primăvară-vară 2018, iar acum ne invadează feedul de Instagram. Printre numele mari care au optat pentru acest look se numără Sadie Williams, Alberta Ferretti, Philip Plein, Topshop Unique, fiecare având o abordare diferită și unică asupra acestui tip de machiaj. Iată cum arată și cum îl poți realiza.

La timp pentru începutul verii și festivalurile de sezon, trendul metalic de make-up aduce un nou suflu rutinei noastre de machiaj. Este simplu de realizat și rezistent prin tehnica folosită, deci ai nevoie doar de un produs bun și puțină îndrăzneală pentru a-l încerca.

Privire metalică: trendul de make-up perfect pentru vară

L-am adorat din prima clipă în care am zărit irizațiile metalizate pe pleoape. Privirea metalică este un trend de make-up perfect pentru vară, party-uri estivale și festivaluri interminabile la care ne simțim libere să încercăm lucruri noi și îndrăznețe.

https://www.instagram.com/p/Bg6E72sAaMt/?utm_source=ig_embed

Cum îl realizezi? Nu este atât de dificil precum pare. Mai întâi, alege un produs potrivit pentru acest tip de machiaj. Ți-am pregătit noi câteva în galeria foto de mai sus. Apoi, fii atentă la tehnică și pași. „Pentru că textura metalică reflectă lumina, uneori este mai bine să aplici un produs mat în aceeași nuanță mai întâi. Astfel, vei adăuga intensitate look-ului”, explică make-up artistul celebrităților Daniel Martin, potrivit GLAMOUR UK.

https://www.instagram.com/p/BgLThU4FBT5/?utm_source=ig_embed

Un alt lucru pe care trebuie să îl știi despre trendul de make-up metalic este că necesită aplicarea unui primer. Acesta va asigura o aplicare uniformă și intensă a fardului de pleoape, dar și o rezistență îndelungată a machiajului. Așa cum ne-a indicat mai sus Daniel Martin, aplici apoi o textură mată, după care vii cu textura metalizată în aceeași nuanță, acoperind întreaga pleoapă. Pentru acest look, este suficient să folosești o singură nuanță, fiindcă nu necesită jocuri de umbre și lumini.

https://www.instagram.com/p/BhCqV-tF2Ys/?utm_source=ig_embed

Cât despre restul feței, este indicat să te bazezi pe nuanțe nude. „Păstrează restul machiajului neutru, pentru ca ochii să rămână evidențiați”, ne sfătuiește Cassie Lomas, make-up artist și ambasador pentru B.Makeup!

Iar dacă vrei să obții un look metalizat și glossy în același timp, precum cel realizat de make-up artistul Marie Dausell, este necesar să urmezi aceiași pași de mai sus, și să finisezi look-ul cu un gloss de pleoape (psst! poți folosi pe pleoape chiar și un gloss de buze transparent).

Dacă vrei să încerci trendul de make-up metalizat în această vară, nu uita să intri în galeria foto de mai sus! Ți-am pregătit câteva produse care te vor ajuta să îl realizezi.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com