Prințul Harry i-a mulțumit makeup artistului lui Meghan Markle în ziua nunții dintr-un motiv adorabil

Prințul Harry i-a mulțumit makeup artistului lui Meghan Markle în ziua nunții dintr-un motiv adorabil

Elementul-surpriză al look-ului purtat de Meghan Markle în ziua nunții cu Prințul Harry nu a fost un ruj statement sau un cat-eye complicat, ci naturalețea. Machiajul purtat a dat chiar și startul unui trend pe Pinterest, și pare că a rescris regulile de beauty în ziua nunții. Prințul Harry i-a mulțumit makeup artistului lui Meghan Markle personal în ziua nunții, iar motivul este unul adorabil.

Atunci când te uiți la pozele tale de nuntă, nu ai vrea să îți treacă prin gând „Îți aduci aminte când aplicarea abundentă a iluminatorului era în tendințe?”. De asta a ținut cont și Daniel Martin, make-up artistul care s-a ocupat de look-ul de nuntă purtat de Meghan Markle. A lăsat la iveală pistruii și naturalețea și nu a făcut decât să-i accentueze trăsăturile armonioase. Rezultatul a fost unul minunat, drept urmare, Prințul Harry i-a mulțumit personal makeup artistului lui Meghan în ziua nunții.

Prințul Harry i-a mulțumit makeup artistului lui Meghan Markle

Daniel Martin a avut foarte mare grijă ca Meghan Markle să arate ca cea mai bună versiune a ei la nuntă, a dezvăluit makeup artistul pentru InStyle. „Știu exact ce îi place și ce nu îi place”, a explicat el.

Mai mult decât atât, Martin a dezvăluit că Prințul Harry i-a mulțumit constant după ce a văzut rezultatul muncii sale. „După ceremonie, Harry mi-a tot mulțumit. Îmi mulțumea pentru că am făcut-o să arate ca ea însăși”, a dezvăluit makeup artistul.

Daniel Martin a reușit să creeze un look natural apreciat de toată lumea, iar Meghan Markle a strălucit în mod natural la nunta cu Prințul Harry. Când i-a ridicat voalul de pe față în cadrul ceremoniei, Harry a avut o surpriză plăcută să vadă că soția lui arată ca ea însăși și nu poartă o mască din machiaj pe ten. În contextul ultimelor trending de contouring și highlighting, multe femei folosesc machiajul pentru a-și transforma complet trăsăturile faciale, iar Prințul Harry a răsufflat ușurat când a văzut că makeup artistul lui Meghan Markle a decis să îi pună în valoare trăsăturile fără să le modifice în vreun fel – nici măcar pistruii!

foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com