Prințesa Eugenie și-a vopsit părul roșcat chiar înainte de nuntă

Prințesa Eugenie și-a vopsit părul roșcat chiar înainte de nuntă

Un eveniment regal important va avea loc pe parcursul zilei de astăzi, 12 octombrie: Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank se vor căsători la capela St. George de la Casteleul Windsor, același loc în care Ducele și Ducesa de Sussex și-au unit destinele. Pe ultima sută de metri, chiar înainte de nuntă, Prințesa Eugenie și-a vopsit părul roșcat.

Cu mai puțin de 24 de ore înainte de ziua cea mare, fotografii au surprins-o pe Prințesa Eugenie vopsită roșcat, pe o stradă din Londra. Eugenie și logodnicul ei, Jack Brooksbank, se căsătoresc azi, așa că schimbarea de look vine ca o surpriză pentru toată lumea.

Prințesa Eugenie și-a vopsit părul roșcat înainte de nuntă

Deși până acum nu a fost adepta unor schimbări radicale, și ne-a obișnuit cu nuanța ei naturală de șaten închis, înainte de nuntă, Prințesa Eugenie și-a vopsit părul roșcat.

Nuanța este una subtilă, deloc țipătoare sau excentrică, foarte asemănătoare cu cea pentru care era cunoscută mama ei, Sarah Ferguson.

Imaginile cu Prințesa Eugenie roșcată au fost surprinse în Londra și publicate pe site-ul Express. Conform redactorilor, aceasta părea mai bronzată decât de obicei, dând impresia că ar fi folosit autobronzant pentru a obține o piele mai închisă la culoare. Prințesa Eugenie ar fi simțit nevoia de o schimbare de look integrală, astfel că ar fi rugat-o pe Gabriela Peacock, fost fotomodel, să ajute să slăbească înainte de nuntă.

Nu se știe ce look a ales Eugenie pentru marele eveniment, însă cu toții se întreabă dacă Prințesa va purta aceeași coafură pentru care a optat și Meghan Markle în ziua nunții: un coc dezordonat. Această bănuială vine după ce Buckingham Palace a împărtășit câteva detalii legate de eveniment și am observat că există câteva asemănări izbitoare între nunta Prințesei Eugenie și cea a Prințului Harry cu Meghan Markle. Iată care sunt acestea.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com