Prima apariție publică a lui Meghan Markle după nuntă anunță o schimbare radicală de stil

Prima apariție publică a lui Meghan Markle după nuntă anunță o schimbare radicală de stil

Stilul personal al lui Meghan Markle a fost foarte evident la nunta cu Prințul Harry din acest weekend. Actrița a ales să nu-i fie făcut machiajul de un make-up artist, iar realizarea coafurii sale a durat 45 de minute. Să nu mai spunem că a dorit să poarte acel messy bun despre care specialiștii cred că este un gest de putere din partea ei. Acum, prima apariție publică a lui Meghan Markle după nuntă anunță o schimbare radicală de stil.

Noua Ducesă de Sussex a avut prima apariție publică după nuntă la doar două zile. Meghan Markle a participat la o ceremonie pentru aniversarea de 70 de ani a Prințului Charles, care a avut loc la Palatul Buckingham.

Prima apariție publică a lui Meghan după nuntă anunță o schimbare de stil

Dacă până și la nunta regală a făcut ce a făcut și tot a purtat acel coc dezordonat despre care se spune că încalcă protocolul regal, prima apariție publică a lui Meghan după ceremonie anunță o schimbare radicală de stil.

De data aceasta, noua (și prima) Ducesă de Sussex a purtat un coc îngrijit, strâns bine în zona joasă de lateral a capului, asemănător cu cele pe care le poartă Ducesa de Cambridge Kate Middleton.

Cu siguranță că ne așteptam ca soția Prințului Harry să înceapă să se adapteze standardelor regale, însă să fi renunțat oare la mica rebeliune în materie de coafură care transmitea mesajul de putere?

Cert este că prima apariție publică a lui Meghan Markle anunță o schimbare radicală de stil, respectând protocolul cu desăvârșire. Cocul lateral strâns pe cap este fără îndoială demn de o apariție publică a unei membre a Familiei Regale Britanice. Cu toate acestea, nu suntem sigure că Meghan este complet pregătită să renunțe la stilul ei personal atât de bine format, pe care l-a afișat cu mândrie inclusiv la nunta de weekendul trecut.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com