Premiile Grammy 2018: Machiaje și coafuri deosebite de pe covorul roșu

Premiile Grammy 2018: Machiaje și coafuri deosebite de pe covorul roșu

Seara trecută a avut loc cea de-a 60-a ediție a premiilor Grammy. Grandiosul eveniment s-a desfășurat la New York, unde vedetele au defilat pe covorul roșu cu ținute și look-uri inedite. Au dominat machiajul tip cat eye și coafurile extrem de lejere, cu șuvițe lăsate aparent la întâmplare. Iată ce ne-a atras atenția.

La eveniment, celebritățile s-au afișat în ținute deosebite, și deși nu au mai purtat negru în masă, așa cum s-a întâmplat la Globurile de Aur 2018, și-au arătat altfel susținerea față de campania Time’s Up. Artiști și producători deopotrivă au purtat trandafiri albi pe covorul roșu, în semn de solidaritate față de femeile argresate și hărțuite sexual, în special la locul de muncă. Printre cei care au purtat acest simbol s-au numărat Miley Cyrus, Anna Kendrick, Lady Gaga, Rita Ora, Sam Smith, Nick Jonas, Pink și Camilla Cabelo.

Ținutelor de la Premiile Grammy 2018 le-au fost asortate machiaje și coafuri fresh, subtile, în ton cu tendințele sezonului. Vedetele au mizat pe naturalețe și pe machiaje clasice, care trec de fiecare dată testul timpului și se încăpățânează să nu se demodeze. Cele mai extravagante look-uri au fost cel al lui Lady Gaga, care a purtat un smokey eye intens și o împletitură extravagantă, și al lui Halee Steinfeld, care a optat pentru un machiaj ceva mai colorat.

Intră în galeria foto pentru a descoperi cele mai frumoase machiaje și coafuri de la Premiile Grammy 2018.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com