Postarea virală a unui salon de beauty îți arată ce se poate întâmpla dacă nu te informezi înainte să-ți tatuezi sprâncenele

Postarea virală a unui salon de beauty îți arată ce se poate întâmpla dacă nu te informezi înainte să-ți tatuezi sprâncenele

Dacă este un lucru care te va determina să îți faci bine „temele” data viitoare când îți lași sprâncenele pe mâna cuiva, atunci acela este un exemplu de „așa nu”. Ce ar putea să meargă prost atunci când mergi la o ședință de micropigmentare? Multe lucruri, iar asta a dovedit-o o postare virală a unui salon de beauty. 

Ce poate fi mai rău decât să plătești pentru un lucru prost făcut? Faptul că vei suporta consecințele pe o perioadă îndelungată de timp. Micropigmentarea sau tatuarea sprâncenelor este un procedeu semipermanent, iar rezultatele pot fi vizibile până la patru ani de zile! Tocmai de aceea, trebuie să te informezi temeinic în legătură cu salonul la care ți-ai propus să mergi pentru această procedură, altfel vei ajunge tu însăți un exemplu de „așa nu”.

Ce se poate întâmpla dacă nu te informezi înainte să mergi la micropigmentare

Nu vrem să trăiești pe pielea ta răspunsul la această intrebare. Postarea unui salon de beauty a devenit virală tocmai pentru că a arătat clientelor cât de inestetice pot arăta rezultatele acestui procedeu, dacă persoana care l-a realizat nu se pricepe la ceea ce face.

Descoperă în galeria foto de mai sus imaginile care au șocat sute de persoane pe social media și ia aminte data viitoare când îți faci programare la micropigmentare.

Cum poți evita aceste situații? Este simplu: nu crede pe nimeni pe cuvânt, oricât de mult ți-ar recomanda un anumit salon. Caută pagina oficială a salonului respectiv pe social media (Facebook, Instagram), uită-te la pozele publicate de ei, uită-te la review–urile clientelor, și fă-ți o părere informată despre cum ar putea arăta sprâncenele tale dacă ai merge în locul respectiv. În plus, cu cât salonul respectiv are mai multe cliente și, implicit, mai multe păreri scrise de ele pe pagină, cu atât mai bine. Așa te vei asigura că salonul are păreri legitime, și nu unele scrise de prietenele angajatelor, care au vrut să le ajute să atragă alte cliente.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com