Perucile pentru sprâncene

Perucile pentru sprâncene: soluția pentru persoanele cu sprâncenele rare

Persoanele cu sprâncene prea subțiri sau cu goluri sunt mereu în căutarea unor soluții care să corecteze problema, dar să arate și natural. Deși par o ciudățenie, perucile pentru sprâncene sunt ultima născocire în această privință!

Ai prins trendul anilor ’90 în care se purtau sprâncenele foarte subțiri, ai făcut o greșeală și le-ai pensat greșit sau pur și simplu sprâncenele tale sunt prea rare? Din păcate multe dintre noi ne regăsim în aceste situații. Și cum de cele mai multe ori firele smulse în mod repetat din anumite zone nu mai cresc înapoi, suntem nevoite să apelăm la tot felul de trucuri pentru a masca lipsa lor și a „mima” o formă corectă a sprâncenelor.

Desigur, machiajul este o soluție: creion, fard, ceară sau gel, ai la îndemână o mulțime de produse pentru a desena firele de păr lipsă. Ar mai fi și varianta micropigmentării, însă nimic nu va arăta la fel de natural precum niște fire de păr. Așa că s-a găsit o soluție și pentru asta: perucile pentru sprâncene. Și ținând cont că le-am văzut și la Hung Vanngo, make-up artistul multor celebrități, ne așteptăm să devină următorul trend major în materie de sprâncene.

#sold 😂

O postare distribuită de Hung Vanngo (@hungvanngo) pe

Aceste peruci nu sunt tocmai ceva nou. Până acum erau folosite de bolnavii de cancer sau de alopecie, pentru a-și menține încrederea în ei. Acum se pare însă că și persoanele care au sprâncenele rare, subțiri, cu goluri sau deschise la culoare apelează la ele. Sunt adezive și pot fi purtate zile întregi. În video-ul de mai jos poți vedea și cât de puternic este adezivul, așa nu trebuie să îți faci griji că te-ar putea pune într-o situație penibilă dezlipindu-se.

La urma urmei, dacă simți că sprâncenele îți sabotează look-ul, de ce să nu încerci o astfel de variantă? Dacă nu ești talentată la machiaj și te înspăimântă ideea de microblading, pare soluția ideală! După sprâncenele tip pană sau sârmă ghimpată, ne bucurăm să descoperim și trenduri benefice pentru sprâncenele noastre.

Foto: Instagram

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro