Patru produse esențiale pe care Kate Middleton le are întotdeauna în poșetă

Patru produse esențiale pe care Kate Middleton le are întotdeauna în poșetă

Ești curioasă ce poartă o ducesă în poșetă? Și noi am vrut să aflăm, și iată patru produse esențiale pe care Kate Middleton le are întotdeauna la îndemână.

Ducesa de Cambridge arată întotdeauna impecabil, și nu este doar meritul echipei sale glam. Deși hairstylistul și makeup artistul ei se ocupă de realizarea look-ului, depinde ea să păstreze totul intact. Cum face asta? Kate Middleton are întotdeauna în poșetă aceste patru produse esențiale.

Patru produse esențiale pe care Kate Middleton le are întotdeauna în poșetă

Cei patru eroi salvatori ai Ducesei de Cambridge au fost dezvăluiți de către Marcia Moody, autoarea cărții Kate: A Biography. Conform lui Moody, Kate Middleton are întotdeauna în poșetă câteva produse indispensabile.

În primul rând, Kate poartă mereu cu ea o oglindă compactă mică, potrivit GLAMOUR UK. O poate scoate în (puținele) momente în care atenția nu este concentrată pe ea, pentru a verifica dacă machiajul și părul sunt la locul lor.

Al doilea produs din poșeta Ducesei este o batistă. Aceasta ar putea fi utilă oricărei mame, iar Kate este mai mereu în preajma celor trei copii ai săi și ai Prințului William.

Al treilea produs este unul pe care cu siguranță îl ai și tu în buzunar sau în poșetă: un balsam de buze. Ducesa de Cambridge nu este adepta rujurilor vampy, ci preferă mai degrabă un look natural al buzelor. De multe ori, un balsam de buze este suficient. Să nu mai spunem de acele momente de iarnă când pielea sensibilă din zonă se usucă și devine iritată.

Iar cel de-al patrulea produs este un adevărat must, mai ales dacă ai tenul gras: șervețele absorbante pentru sebum. Acestea sunt foarte utile în cazul în care tenul tău devine uleios pe parcursul zilei și ai nevoie de un retuș urgent.

Acum că ai aflat ce produse poartă Kate Middleton în poșeta ei, suntem sigure că vrei să îți echipezi și tu geanta. Descoperă recomandările noastre aici: Top 10 balsamuri de buze pentru această iarnă.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com