Pastelage: trendul care ia locul balayage-ului

Iubim atât de mult balayage-ul încât nu am concepe ca un alt trend să îi ia locul. Totuși, cum tendințele evoluează spre abordări mai excentrice și mai colorate, pastelage pare să fie trendul care ia locul clasicului balayage!

Încă de la apariție, părul vopsit în tehnica balayage ne-a cucerit cu aerul său special, dar totuși natural și foarte relaxat. O mulțime de celebrități o iubesc, bloggerițele o poartă și ele și nici noi nu i-am spus pas. Dacă de obicei este realizat în nuanțe naturale de șaten, caramel sau blond pentru un aspect sun-kissed, se pare însă că nuanțele aurii de care ne-am îndrăgostit tind să fie eclipsate de culori mai vii și un nou trend capătă contur: pastelage.

Ce este pastelage?

Folosind o combinație de tonuri pastelate și culori vii, pastelage valorifică aceeași tehnică precum balayage, astfel părul este colorat și iluminat în cele mai frumoase degradée. Culoarea ta naturală este păstrată, însă avansează treptat spre o nuanță colorată.

 

Poate vei crede că este același lucru cu #rainbowhair sau #geodehair, însă te înșeli. Într-adevăr la bază stau aceleași culori, însă pastelage urmărește un efect colorat mult mai discret, astfel că și cele mai timide dintre noi putem încerca un look mai colorat pentru această vară.

Te-am făcut curioasă? Răsfoiește galeria foto și inspiră-te din cele mai frumoase look-uri pastelage pentru a-ți updata culoarea părului pentru această vară!

Foto: Instagram, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro