Părul vopsit în culorile plantelor suculente este noua senzație pe Instagram

Părul vopsit în culorile plantelor suculente este noua senzație pe Instagram

Plantele suculente sunt minunate pentru decorarea biroului, și aparent, pot fi folosite și pentru a decora părul. Credeam că nu ne mai miră nimic după părul opal, ori părul vopsit în culori extrem de intense, însă o nouă tendință în materie de colorarea părului face furori pe Instagram. Este vorba de părul vopsit în culorile plantelor suculente. 

Verde închis, verde crud, albastru petrol și chiar violet – toate aceste culori se regăsesc pe frunzele cărnoase ale plantelor suculente, și, mai nou, și în părul pasionatelor de beauty. Părul vopsit în culorile plantelor suculente este noua senzație pe Instagram, locul din care foarte multe iubitoare de tendințe neobișnuite își iau inspirația. Hashtagul #succulenthair este trending pe platforma socială, și nu este de mirare: imaginile sunt cu adevărat spectaculoase. Unele dintre adepte au ales ca accesorii chiar și plante suculente reale, iar look-urile lor sunt cu adevărat interesante și boeme.

Cum arată părul vopsit în culorile plantelor suculente

Dacă te-am convins să te alături și tu valului de adepte ale părului vopsit în culorile plantelor suculente, ori dacă ești măcar curioasă să vezi cum arată, în toată splendoarea lui, ți-am pregătit în galeria foto de mai sus câteva imagini care vorbesc de la sine. Pe noi ne-a cucerit acest trend, și credem că îl vom vedea din ce în ce mai des pe paginile oficiale ale hairstiliștilor.

Părul vopsit în culori intense le-a cucerit chiar și pe vedete. Iată cele mai ciudate culori de păr încercate de celebrități.

Foto: Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com