Părul opal, cel mai nou trend care face furori pe Instagram

Părul opal, cel mai nou trend care face furori pe Instagram

Dacă săptămâna trecută vă vorbeam despre reverse balayage, acum, un nou trend în materie de vopsire a stârnit curiozitatea iubitoarelor de Beauty. Părul opal face furori pe Instagram, și este perfect pentru cele nostalgice după trendul numit pastelage.

Anul abia a început, însă tendințele sunt în continuă mișcare, așa că vă ținem la curent cu ele! Cea mai nouă modă, părul opal, este inspirată din șuvițele unicorn și părul de sirenă, două trenduri care au fost la mare căutare anul trecut.

Ce este părul opal?

La baza părului opal stă o paletă de culori ultra-deschise, un argintiu platinat spre alb. Peste acestea sunt adăugate nuanțe de violet, roz și bleu, sub formă de reflexii subtile, asemeni unui cristal de opal.

 

Acest trend este cel mai potrivit pentru persoanele care au deja părul deschis la culoare, sau au trecut la un alb platinat recent. Pe părul închis la culoare, nuanțele deschise pe care le implică părul opal sunt aproape imposibil de realizat, iar procedeul îți poate deteriora foarte tare podoaba capilară. Tocmai pentru aceste persoane, hairstiliștii au venit cu o nouă variantă numită „opal-oil slick”. În imaginile de mai jos vei observa că rădăcinile rămân închise la culoare, iar nuanțele platinate se aplică numai pe lungime și la vârfuri.

 

Foto: Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com