Părul holografic

Părul holografic, cel mai nou trend de pe Instagram

Dacă te întrebi ce culori de păr se poartă în 2017, trebuie să afli despre ultimultrend. Părul holografic se anunță a fi cel mai spectaculos trend al anului în materie de colorare a părului!

Nimic nu ne mai miră când vine vorba de trendurile de coafură și pe măsură ce apare un trend nou, ni se confirmă ideea că 2017 este anul provocărilor. Am văzut părul blorange, părul inspirat de unicorni, vopseaua de păr care își schimbă culoarea, părul cu animal print. Îți pui întrebarea: ce ar mai putea urma?

Ei bine, în 2017 se poartă părul holografic. Da, ai citit bine! Se pare că hair-styliștii au găsit o nou mod de a-ți transforma culoarea părului într-una cu adevărat magică. Noua culoare de păr combină nuanțe de argintiu, roz, lila și albastru deschis, într-o îmbinare discretă perfectă.

Rezultatul? O culoare strălucitoare care, ajutată de dinamica părului, oferă părului un efect de hologramă. Se pare că trendul a cucerit deja Instagramul, unde sunt o mulțime de postări, care mai de care mai inspiraționale. Așteptăm cu nerăbdare prima celebritate care va încerca părul holografic!

https://www.instagram.com/p/BSpvvgmBT09/?taken-by=pravana_finland

https://www.instagram.com/p/BSNW5i-l_Hz/

Foto: Instagram, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro