9 parfumuri noi pe care să le porți în sezonul rece

9 parfumuri noi pe care să le porți în sezonul rece

Am purtat arome florale, fresh și fructate toată vara. Ne-am răcorit cu note răcoritoare de grepfrut sau pepene roșu, însă este momentul să revenim la esențe mai grele, potrivite pentru toamnă și iarnă. Am selectat nouă parfumuri noi pe care să le porți în sezonul rece.

Pentru că suntem deja în a doua jumătate a toamnei și temperaturile au început, deja, să scadă, considerăm că este momentul pentru o schimbare în garderoba olfactivă. Din fericire, brandurile s-au pregătit cu parfumuri noi pentru sezonul rece, gata să te cucerească și să te învăluie.

Parfumuri noi pentru sezonul rece

Ne-am lăsat inspirate de noile lansări, atât din parfumeria mass market, cât și din parfumeria de nișă. Au ieșit în evidență câteva creații deosebite care ne-au cucerit cu notele originale și aromele senzoriale perfecte pentru atmosfera de toamnă. În perioada aceasta, ne-au inspirat notele condimentate, lemnoase, de pielărie. Totuși, am rămas atașate și de starea de visare a verii, așa că ne-am permis să încălcăm puțin regulile cu arome florale și feminine, adaptate pentru anotimpul rece.

Descoperă cele nouă parfumuri noi pentru sezonul rece pe care ți le-am prezentat pe larg în galeria foto de mai sus.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com