5 obiceiuri ale lui Kate Middleton pe care nimeni nu le-a observat până acum

5 obiceiuri ale lui Kate Middleton pe care nimeni nu le-a observat până acum

Care dintre noi poate afirma cu tărie că nu s-a inspirat niciodată din stilul lui Kate Middleton? Ducesa de Cambridge este un beauty și fashion icon, și fiecare alegere a ei pare a fi calculată și răscalculată. Poate acesta este și motivul pentru care este o sursă de inspirație pentru noi toate, faptul că pare să fi găsit rețeta perfectă de stil și frumusețe. 

Chiar și din primele fotografii făcute după naștere putem observa că Ducesa era perfect coafată și machiată. În timp ce majoritatea femeilor ies din maternitate fără să se mai gândească măcar la cum arată, Kate Middleton ridică multe așteptări din acest punct de vedere, din cauza statutului ei social. Iar pentru că totul este mai simplu atunci când ai o rutină, cei de la Refinery29 au descoperit că Middleton are 5 obiceiuri de beauty pe care nimeni nu le-a observat până acum.

Obiceiurile de beauty ale lui Kate Middleton

Fiecare apariție a Ducesei de Cambridge trebuie să fie impecabilă conform protocolului, iar dacă Meghan Markle și-a mai permis să se abată de la el cu o coafură neconvențională, Kate Middleton preferă să respecte regulile regale. De aceea, cele cinci obiceiuri de beauty pe care și le-a format de-a lungul timpului o ajută să simplifice tot procesul și să păstreze o frumusețe care nu piere odată cu trecerea timpului. Evitând marile trenduri care eventual ajung să se demodeze, Kate se bazează pe rutinele de beauty care funcționează pentru ea, și și-a consacrat câteva look-uri clasice care o avantajează de fiecare dată.

Descoperă în galeria foto de mai sus cele cinci obiceiuri de beauty ale lui Kate Middleton și lasă-te inspirată de stilul Ducesei de Cambridge!

foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com