Noutăți de toamnă: 10 parfumuri noi pe care trebuie să le încerci în acest sezon

Un sezon nou înseamnă și un parfum nou, nu-i așa? Toamna aceasta suntem mai norocoase ca niciodată: industria de beauty s-a întrecut pe ea însăși cu lansări de parfumuri noi, așa că avem de unde alege o aromă potrivită cu personalitatea noastră, dar și cu sezonul rece. Îți dăm de ales din 10 parfumuri noi-nouțe care ne-au cucerit simțurile!

Prima zi de toamnă a început cu cea mai frumoasă veste pentru iubitoarele de parfumuri: după 15 ani de așteptare, Chanel a lansat un nou parfum, care promite să ne răvășească simțurile mult timp de acum înainte. Cu parfumul Gabrielle Chanel, celebra casă de modă scrie o nouă pagină de istorie pentru mărețul brand: un nou nume, o nouă sticlă, un nou parfum, un nou tărâm al expresiei și al inspirației.

Însă acesta nu este singura noutate a toamnei în materie de parfumuri. Dior, Guerlain, Dolce&Gabanna sau Michael Kors sunt doar câteva din brandurile care ne răsfață cu parfumuri noi. Fie că sunt reinterpretări ale unor parfumuri deja celebre sau arome cu totul noi, un lucru îți putem spune sigur: îți va fi greu să îți alegi unul singur.

Descoperă cele mai noi parfumuri ale toamnei în galeria foto și pregătește-te să suspini la fiecare imagine pentru că sigur ți le vei dori pe toate!

Foto: PixelFormula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro