Lansarea noului parfum Chanel: rafinament până în cele mai mici detalii

Noul parfum Gabrielle Chanel: un omagiu pentru Coco Chanel

Lansarea parfumului Gabrielle Chanel este punctul culminant al unui an excepțional dedicat fondatoarei casei Chanel. Noul parfum este un adevărat omagiu adus lui Coco Chanel: o reprezintă întru totul, este măreț, curajos, îndrăzneț și extrem de feminin.

Cu parfumul Gabrielle Chanel, celebra casă de modă scrie o nouă pagină de istorie pentru mărețul brand: un nou nume, o nouă sticlă, un nou parfum, un nou tărâm al expresiei și al inspirației.

Alegerea numelui Gabrielle în defavoarea pseudonimului legendar Coco vorbește încă de la început despre inspirația parfumului. Coco Chanel era pseudonimul lui Gabrielle Chanel, însă numai prietenii apropiați își permiteau să îi spună așa. Despre Coco se spune că este spiritul Chanel, însă Gabrielle este adevărata încarnare, omul din spatele măreției brandului. Creatoarea Coco îi datorează totul femei Gabrielle, cea care a început totul și a dictat drumul acestei case de modă.

Alegerea numelui real al lui Coco Chanel pentru acest parfum este însuși o formă de autenticitate absolută, este cea mai pură formă de sinceritate, lipsită de orice artificiu.  O sinceritate care se adresează tuturor celor care vor să se exprime în mod deschis, să arate cine sunt de fapt, fără măști sau fațade. Pafrumul Gabriella Chanel este pentru femeia care alege să își urmeze propriul drum. Scoate la lumină aura naturală a femeii rebele și curajoase. Invită orice femeie să aibă încredere în ea și în ceea ce poate obține urmându-și voința.

parfumul Gabrielle Chanel

O lecție de puritate

O sticlă excepțională pentru un parfum excepțional – așa putem descrie noua sticlă Chanel, diferită de cele cu care casa de modă ne obișnuise. Însă acest parfum curajos avea nevoie de o sticlă pe măsură. Dintr-o sticlă mai fină ca niciodată, noul ambalaj permite să radieze la maximă capacitate. Forma pătrată, care evocă liniile unice ale parfumurilor iconice Chanel, este rezultatul unor performanțe tehnice impresionante, la fel și sticla foarte subțire a ambalajului.

O vibrație solară

Florile au fost mereu prezente în parfumurile Chanel, însă niciodată atât de pure, netratate absolut deloc. Cu parfumul Gabrielle Chanel, parfumierul Olivier Polge dă o nouă voce brandului, creând un ideal de floare albă. Olivier a început selectând flori de ylang-ylang, iasomie și flori de portocal și s-a jucat cu ele, descifrând moleculele care le compun. A crescut apoi intensitatea iasomiei, a adăugat note de mosc alb pentru a accentua delicatețea parfumului și a accentuat prospețimea florilor de portocal cu arome de mandarină, grapefruit și coacăze.

 

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro