North West îi face machiajul mamei sale într-un tutorial adorabil 💕

Kim Kardashian îi pasează toate învățăturile ei de beauty fiicei sale. Iar ca să le pună în aplicare, micuța experimentează chiar pe mama ei. North West i-a făcut machiajul lui Kim într-un tutorial adorabil.

Ne-am topit când am văzut-o pe North West pictând un eyeliner avangardist pe chipul mamei sale, Kim Kardashian. Kim a publicat pe Twitter câteva secvențe dintr-un tutorial de make-up realizat de fiica ei.

North West îi face machiajul mamei sale într-un tutorial adorabil

În urmă cu câteva zile, Kim Kardashian a publica pe Twitter câteva videoclipuri în care North West o machiază cu noile produse KKW Beauty Glam Bible Smokey Volume 1.

„Tutorial cu makeup artistul North West”, a scris Kim în descrierea primului clip. Ce a urmat este de-a dreptul adorabil.

Următorul video este cu North West care îi desenează mamei sale un model de eyeliner parcă inspirat din filmul Black Swan. Iar asta nu este tot, pentru că fiica lui Kim vrea să se asigure că totul arată perfect, așa că nu uită să îi aplice fondul de ten, bineînțeles, cu un beautyblender.

Noi ne-am topit de drăgălășenie văzând imaginile cu Kim și North.

Mai ales în momentul în care makeup artistul North West are o criză existențială pentru că mama ei s-a mișcat atunci când încerca să îi scrie pe obraz.

„M-am mișcat, îmi pare rău, m-am mișcat! Nu știam că va fi așa o problemă, makeup artiștii mei nu se comportă astfel de obicei. Ok, haide, haide să ne concentrăm”, spune Kim, printre țipetele dezamăgite ale fiicei sale.

Totul a revenit la normal în scurt timp, iar North și-a putut continua machiajul. Kim ne-a arătat și look-ul final, despre care putem spune că este unul… interesant. Cel mai probabil, tutorialul a fost realizat pentru promovarea noilor produse Glam Bible Smokey Volume 1, iar având în vedere cât de drăgălaș a decurs, cu siguranță și-a atins scopul.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com