Nicole Kidman respectă trei reguli de beauty care îi asigură un ten perfect

Nicole Kidman respectă trei reguli de beauty care îi asigură un ten perfect

Tenul perfect pare a fi un vis imposibil de realizat, tocmai de aceea ne bucurăm să aflăm că nu este atât de greu de obținut. De exemplu, Nicole Kidman respectă numai trei reguli simple de beauty, iar rezultatele sunt vizibile cu fiecare apariție publică a actriței.

Nicole Kidman și-a dezvăluit secretele de skincare, iar rutina ei este ușor de urmat și destul de accesibilă. Îți spunem ce presupune, așa că scoate un pix și ia notițe!

Nicole Kidman respectă trei reguli de beauty care îi asigură un ten perfect

Într-un interviu acordat Harper’s Bazaar, Nicole Kidman a vorbit despre rutina ei de îngrijire a tenului. Trei reguli majore de skincare se regăsesc în ea, și cu toatele ar trebui să le respectăm.

Se demachiază în fiecare noapte

Un lucru valabil pentru noi toate, indiferent de vârstă sau tip de ten, este că machiajul trebuie neapărat îndepărtat înainte de culcare. „Am fost învățată să îmi curăț tot machiajul în fiecare noapte, însă dacă muncesc toată ziua, folosesc un șervețel umed pentru a face totul rapid și ușor. Sunt perfecte pentru călătorii, pentru că trec de controlul de securitate”, a explicat actrița.

Aplică mereu protecție solară

Indiferent de anotimp, protecția solară nu trebuie să lipsească din rutina ta de skincare. „Fiind o fată cu pielea foarte deschisă la culoare, port protecție solară de când eram copil. Port Neutrogena Ultra sheer Dry-Touch Sun-screen Broad Spectrum SPF100+ pe față în fiecare zi”, spune Kidman. Dermatologii spun că trebuie să aplicăm un produs cu un factor de protecție de minim 30 pentru ca acesta să fie eficient.

Retinolul este secretul tinereții sale

Fie că te confrunți cu acneea, fie că îți dorești să previi îmbătrânirea prematură, îți recomandăm un produs pe bază de retinol. „Aplic retinol seara. Ador Neutrogena Rapid Wrinkle Repair pentru că funcționează, și îl poți cumpăra de oriunde”, explică Nicole Kidman.

Cele trei reguli de beauty pe care le respectă întotdeauna Nicole Kidman sunt valabile pe oricine. Te sfătuim, totuși, să ceri părerea unui dermatolog dacă vrei să folosești un produs cu o concentrație crescută de retinol.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com