Unghii cu gel simple: cele mai frumoase modele pe care le poți încerca

Nu trebuie să asociezi unghiile cu gel doar cu modelele complicate și manichiurile încărcate. Dacă ești adepta manichiurilor mai discrete, îți propunem astăzi câteva idei superbe de unghii cu gel simple, perfecte pentru gusturile mai „cuminți”!

Motivele pentru care iubim unghiile cu gel sunt simplu de ghicit: rezistența eroică, puterea de a transforma orice formă de unghii (chiar cele cu unghiile foarte mici și fragile se pot bucura de manichiuri spectaculoase datorită gelului) și varietatea de modele pe care le poți încerca. Dacă îți plac unghiile simple, probabil ultimul argument nu te convinge.

Dar chiar dacă nu îți dorești să încerci cele mai spectaculoase modele de unghii cu gel, tot merită să încerci unghiile tehnice, măcar pentru a te bucura de acel aspect perfect al manichiurii și de rezistență. Dacă forma unghiilor tale nu este prea ofertantă, chiar și o simplă culoare bloc aplicată pe unghie îți va transforma manichiura, atâta timp cât vei corecta forma cu ajutorului gelului.

Modele pentru unghii cu gel simple

Pe lângă culorile uni, poți încerca o mulțime de modele simple de unghii cu gel: modele French, accente pe degetul inelar, glitter pe un singur deget, culori irizate, folii, pigmenți sau ștampile. Dacă mizezi pe nuanțe nude, poți încerca să te joci cu mai multe modele: efectul va fi mai discret datorită culorii de bază.

Dacă nu îți place să mizezi pe modele complicate, profită de unghiile cu gel pentru a încerca și alte forme de unghii, pe care până acum unghiille tale naturale nu ți le-ar fi permis. Unghiile stiletto pot fi foarte spectaculoase, la fel și cele ovale sau foarte pătrate. Jonglează și cu lungimea pentru a da un plus de efect unor unghii simple.

Poze cu modele simple de unghii cu gel

Doar pentru că nu ești dornică să încerci cele mai spectaculoase modele nu înseamnă că ai opțiuni limitate. Dimpotrivă, pe Instagram (sursa noastră preferată de inspirație de beauty) circulă o mulțime de modele simple de unghii cu gel, de la cele în culori bloc, dar cu nuanțe foarte interesante, până la cele cu aplicații sau desene discrete. Descoperă cele 10 modele de unghii cu gel simple care ne-au furat inima!

Foto: Instagram, Shutterstock

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro