Unghii cu gel, modele noi

Trendurile de manichiură se schimbă tot timpul și nu putem decât să ne bucurăm: avem parte tot timpul de modele noi pe care să le încercăm. Însă cu toate schimbările, un lucru rămâne constant: preferința (sau nevoia) pentru unghiile cu gel. Așa că astăzi îți oferim cele mai noi și moderne modele pentru unghii cu gel!

Iubim și unghiile naturale, însă unele situații nu ne dau de ales și ne vedem nevoite să apelăm la unghiile cu gel. Dacă ai unghii foarte mici sau foarte fragile, care se rup imediat ce cresc și nu reușești să le dai forma dorită, atunci cu siguranță unghiile cu gel sunt soluția pentru tine, iar modele noi sunt foarte frumoase.

Să vedem și o altă parte bună: au atâtea avantaje. Îți poți construi forma dorită, vei avea o manichiură rezistentă și de durată și, partea cea mai frumoasă, poți experimenta o mulțime de modele. De multe ori, dacă unghiile naturale nu sunt foarte ofertante (și se înscriu în caracteristicile enunțate mai sus), este greu să urmezi tendințele și să încerci cele mai noi modele de unghii.

Însă cu unghiile cu gel nu vei avea această problemă. Unghii migdalate sau stiletto? Fără nicio problemă. Aplicații de ținte sau de ștrasuri, piercing-uri pentru unghii sau construcții 3D? Totul este posibil pe unghiile cu gel.

Cele mai noi modele pentru unghiile cu gel

Dacă acum câțiva ani, când auzeai de unghii cu gel, te gândeai automat la acele unghii cu picturi florale foarte elaborate sau cu tot felul de aplicații kitch-oase, acum lucrurile s-au schimbat. Cele mai noi modele pentru unghiile cu gel sunt minimaliste, destul de simple, în culori interesante și cu un design grafic simplu.

Se poartă:

  • manichiurile cu modele mix&match simple
  • modele de inspirație artdeco
  • manichiura semilună
  • accente de degetul inelar
  • culorile iridescente

Dacă vrei să fii la curent cu tendințele în materie de manichiură, te invităm în galeria foto să descoperi cele mai noi modele pentru unghii cu gel!

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro