Unghii cu gel de Crăciun: 10 modele superbe

Unghiile cu gel sunt cea mai bună opțiune pentru manichiura de Crăciun: nu ai grija că manichiura se va strica sau nu va rezista și poți încerca o varietate foarte mare de modele. Noi îți propunem astăzi 10 modele superbe de unghii cu gel de Crăciun pe care să le încerci!

Când vine vorba de evenimentele importante sau de petrecerile festive, întotdeauna ne bazăm pe unghiile cu gel, atât de rezistente și care promit un rezultat impecabil. Dacă nu ai luat în calcul manichiura cu gel, perioada sărbătorilor este cel mai potrivit moment: manichiura pe care ți-o faci pentru petrecerea de Crăciun va fi impecabilă și în seara de Revelion, așa că dacă alegi un model potrivit, nu mai este nevoie să faci încă o vizită la salon.

Idei de unghii cu gel pentru Crăciun

Când vine vorba de modelele de Crăciun pentru unghiile cu gel, doar inspirația ta este limita. Profită din plin de toate simbolurile acestei sărbători, pe care le poți integra în manichiură sub forma unei picturi sau a stickerelor cu modele de Crăciun: brazi împodobiți, globuri, cadouri, bomboane, steluțe sau chiar Moș Crăciun. În plus, unghiile cu gel îți permit să experiementezi și cu modele 3D, iar textura de pulover este unul dintre cele mai populare modele pentru unghiile cu gel de Crăciun.

Dacă îți dorești să poți păstra manichiura și în noaptea de Revelion, mizează pe strălucirea și eleganța acestei sărbători. Poți încerca modele cu steluțe, strasuri, paiete, folii sau pigmenți.

Acum a venit momentul să îți iei inspirația necesară pentru următoarea vizită la salon – descoperă 10 modele superbe de unghii cu gel de Crăciun în galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram, Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro