Modele unghii French

Unghiile French au cucerit pe toată lumea cu simplitatea și eleganța lor și nu ne mai putem sătura de ele. Din fericire există o mulțime de moduri de a purta manichiura French, altfel decât în varianta clasică. Noi îți propunem 10 modele de unghii French super cool și moderne!

Unghiile French sunt manichiura clasică pe care toată lumea o iubește. Sunt simple, versatile, ușor de realizat și de purtat. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de o manichiură specială pentru un eveniment, unghiile French te vor salva în ambele situații.

Însă dacă manichiura French clasică ți se pare prea simplă sau prea comună, află că ai la dispoziție o mulțime de moduri în care o poți transforma. Te poți juca cu diferite culori, poți modifica puțin forma ei cunoscută, poți veni cu diferite aplicații sau cu diferite desene pe unghii.

Cele mai noi modele de unghii French

Nu este cazul să te rezumi la clasicul French cu tipsuri albe și baza în culoarea naturală a unghiilor. Cele mai noi modele de unghii French vin cu abordări moderne, nonconformiste, dar care păstrează ideea de bază a manichiurii franțuzești.

O variantă foarte în vogă în acest moment este pictarea vârfului unghiei în nuanțe metalice aurii sau argintii, în combinație cu o culoare de bază contrastantă. Dacă lungimea unghiei îți permite, pe poți juca cu diferite print-uri sau design-uri pe vârful unghiilor.

O altă variantă foarte cool a manichiurii French este marcarea doar a graniței dintre baza unghiei și lungimea sa cu o linie subțire într-o culoare metalică.

Intră în galeria foto și descoperă cele mai noi modele de unghii French!

Foto: Instagram

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro