Modele unghii de iarnă: 10 idei care te vor încânta

Modelele de unghii pentru iarnă vin cu noi elemente de încercat, mai strălucitoare și mai spectaculoase, pentru a ne pregăti de petrecerile sezonului care bat la ușă!

După ce am profitat toată toamna de culorile ruginii și simbolurile acestui anotimp, facem trecerea la manichiuri mai glam, strălucitoare, în culori inspirate fie de anotimpul rece, fie de sezonul sărbătorilor. Sigur nu vei spune nu unei manichiuri simple, dar elegante, cu unghii roșii, însă dacă îți dorești ceva mai sofisticat, suntem aici pentru a te inspira, mai ales că modelele sunt atât de diversificate.

De la nuanțe perlate, cu reflexii fermecătoare, care ne duc cu gândul la sclipirea zăpezii, la aplicații prețioase pentru ocaziile elegante de sărbători și până la picturi jucăușe inspirate de simbolurile acestui anotimp, modelele de unghii pentru iarnă sunt pentru toate gusturile. Ca în fiecare iarnă, se poartă non-culorile, dar și nuanțele nude, roșu (evident), bordeaux, maro, argintiu, auriu. Nu mai este nevoie să spunem că trebuie să vă pregătiți arsenalul cu mult glitter, paiete sau strasuri de toate felurile.

 

 

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro