Modele de unghii de Revelion: cele mai glam manichiuri de pe Instagram

Când spunem unghii de Revelion, spunem strălucire și eleganță! Pentru a duce manichiura pentru această ocazie la un alt nivel, îți propunem 20 modele super glam, care ne-au furat privirea pe Instagram.

Când vine vorba de petrecerile de sărbători, Revelionul ne provoacă cel mai mult să încercăm cele mai extravagante ținute și look-uri. Dacă pentru Crăciun alegem look-uri simple, potrivite pentru o petrecere în familie, și manichiuri jucăușe, inspirate de simbolurile acestei sărbători, pentru Revelion cuvântul de ordine este strălucirea. Dacă o rochie cu paiete sau un machiaj cu glitter sunt prea extravagante pentru gusturile tale, avem o propunere pentru a aduce strălucirea în look-ul tău, fără să te simți incomod: transformă-ți unghiile de Revelion într-un accesoriu.

Instagram-ul ne-a inspirat și de această dată, pentru că am găsit acolo o mulțime de modele de unghii, care mai de care mai spectaculoase și mai strălucitoare, perfecte pentru noaptea dintre ani. Culori metalice, glitter, aplicații sclipitoare și tot felul de picturi, toate au fost combinate ingenios pentru a obține niște unghii de Revelion care să capteze toate privirile.

Unghii de Revelion cu glitter

Ojele cu glitter sau sclipiciul aplicat în cantități mari direct pe unghie este cea mai simplă metodă de a transforma o manichiură simplă într-una festivă. Nuanțele de auriu sau argintiu sunt cele mai comune, dar poți ieși din tipar încercând un glitter holografic sau tip confetti. În cazul în care oja cu glitter îți dă bătăi de cap pentru că nu se aplică pe unghii la fel de dens precum arată în sticlă, ți-am oferit un pont prețios în acest articol.

Unghii de Revelion cu mesaje de sărbătoare

Numărătoarea inversă, noul an sau clasica rezoluție „New Year, New Me” își găsesc locul pe unghiile de Revelion. Dacă le integrezi într-o manichiură mix&match (cum vei vedea în galeria foto pregătită de noi), pot fi o idee spectaculoasă.

Unghii de Revelion multicolore

Când ne gândim la trecerea în Anul Nou, inevitabil ne vin în minte artificii și confetti. Pot fi inspirația perfectă dacă preferi niște unghii de Revelion mai colorate în defavoarea celor aurii sau argintii. Găsești chiar lacuri de unghii care conțin particule tip confetti, așa că o astfel de manichiură este chiar simplu de realizat.

Am pregătit o galerie foto cu cele mai spectaculoase modele de unghii de Revelion – răsfoiește-o pentru a-ți găsi inspirația pentru această ocazie specială!

Foto: Instagram, Shutterstock

 

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro