Modele de unghii de Crăciun: 10 idei drăguțe de manichiură

Modelele de unghii de Crăciun valorifică la maximum strălucirea acestei perioade: culori elegante, glitter cât cuprinde și o varietate de picturi pe unghii, care mai de care mai sofisticate. Am selectat pentru tine cele mai drăguțe idei de pe Instagram pentru manichiura de Crăciun!

Fie că vei petrece Crăciunul la o petrecere elegantă, fie că preferi o reuniune comodă în familie sau pur și simplu nu ai niciun plan, cu siguranță tot ești tentată să încerci toate modelele de unghii inspirate de această sărbătoare.

Ai la dispoziție atât de multe variante: poți opta pentru o manichiură elegantă, inspirată de strălucirea acestui sezon festiv, sau te poți inspira din simbolurile acestei sărbători pentru o manichiură jucăușă și spectaculoasă. Nu ai nevoie decât de inspirație (de-aceea suntem noi aici) și de răbdare pentru a realiza cele mai frumoase modele de Crăciun, pentru că ai într-adevăr de unde alege.

Modele de unghii de Crăciun simple

Dacă nu îți plac manichiurile elaborate, dar vrei să te bucuri de inspirația Crăciunului pe unghiile tale, poți alege modele mai simple. Bazează-te pe culorile acestei sărbători: roșu, verde, auriu. Poți adaugă accente de glitter sau poți folosi oje cu un finish sidefat sau holografic pentru un plus de efect.

Modele de unghii de Crăciun spectaculoase

Dacă vrei să profiți din plin de inspirația oferită de Crăciun, alege modele festive pline de strălucire și care valorifică simbolurile acestei sărbători. Nu te sfii să adaugi tot felul de strasuri, paiete, folii sau pigmenți manichiurii tale. Profită din plin și de toate simbolurile acestei sărbători, pe care le poți integra în manichiură sub forma unei picturi sau a stickerelor cu modele de Crăciun: brazi împodobiți, globuri, cadouri, bomboane, steluțe sau chiar Moș Crăciun.

Manichiurile mix&match sunt foarte populare și ele. Alege modele diferite pentru fiecare unghie în parte: unele mai elaborate pe degetul inelar și pe cel mare, iar pe restul degetelor alege modele mai simple, poate doar niște aplicații discrete.

Ține minte un singur lucru: nu îți face manichiura să arate ca un brad de Crăciun, nu este un lucru bun nici măcar în această perioadă!

Poze cu modele de unghii de Crăciun

Pentru că pozele ne inspiră cel mai bine, am făcut o selecție a celor mai drăguțe modele de Crăciun de pe Instagram pentru a te ajuta să te decizi asupra manichiurii pentru această sărbătoare. Descoperă-le în galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram, Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro