Modele de unghii cu gel de iarnă: 10 idei spectaculoase

Dacă nu știi ce să mai încerci în materie de manichiură, profită de sezon și lasă-te inspirată de cele mai frumoase modele de unghii cu gel de iarnă, pe care ți le-am pregătit în galeria foto!

Oricât de mult am urî frigul și vremea mohorâtă, trebuie să recunoaștem că iarna are o frumusețe aparte. Zăpada, peisajele, sărbătorile, toate ne încântă și ne inspiră. Și ce mod mai bun de a folosi inspirația dacă nu într-o manichiură spectaculoasă?

Dacă pe unghiile naturale modelele pe care le poți încerca sunt mai limitate (aplicațiile nu stau fixate la fel de bine, pictura este mai dificilă), unghiile cu gel îți permit o varietate mult mai mare de modele. De la nuanțe perlate, cu reflexii fermecătoare, la aplicații prețioase care ne duc cu gândul la sclipirea zăpezii, la construcții 3D și până la picturi complexe inspirate de simbolurile acestui anotimp, modelele de unghii pentru iarnă sunt pentru toate gusturile.

Ca în fiecare iarnă, se poartă non-culorile (albul nu avea cum să lipsească), dar și nuanțele nude, roșu, bordeaux, maro, argintiu, auriu. Glitterul, paietele sau strasurile de toate felurile sunt la loc de cinste. Modelele cu fulgi de nea sunt printre cele mai populare idei, urmate de cele cu sclipici, aplicații și picturi.

Poze cu modele de unghii cu gel de iarnă

Când vine vorba de modelele de iarnă, inspirația este la tot pasul. Instagram-ul și Pinterest-ul sunt pline de manichiuri spectaculoase, care îți vor încânta privirea. Pentru a-ți face căutarea mai ușoară, am selectat în galeria foto 10 modele de unghii cu gel de iarnă care ne-au fermecat de la prima vedere.

Foto: Instagram, Shutterstock

Citește și:

Cum putem scăpa de pleoapele căzute? Esteticianul Adina Alberts răspunde

Cum scap de pungile de sub ochi? Esteticianul Adina Alberts răspunde

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro