Manichiura French pentru unghii cu gel: 10 modele care ne-au atras atenția

Manichiura French pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazia pentru care îți pregătești manichiura. Modelul French este unul extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele. Pentru a-ți face alegerea mai simplă, am selectat 10 modele care ne-au atras atenția.

Unghiile French sunt manichiura clasică pe care toată lumea o iubește. Sunt simple, versatile, ușor de realizat și de purtat. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de o manichiură specială pentru un eveniment, unghiile French te vor salva în ambele situații.

Însă dacă îți dorești o manichiură cu adevărat specială, trebuie să încerc manichiura French pe unghiile cu gel. Această tehnică permite construcția și transformarea formei unghiilor, precum și o varietate mult mai mare de modele. Da, multe modele, pentru că manichiura French nu mai arată doar așa cum o știam acum mulți ani (unghia pictată într-o culoare apropiată cu a pielii și vârful unghiei alb), ci a primit o mulțime de interpretări moderne și foarte atractive.

Cum poate fi adaptată manichiura French pentru unghii cu gel

Modelul French de clasic nu își va pierde frumusețea niciodată, însă măcar o dată profită de unghiile cu gel și joacă-te cu tot felul de modele de manichiură French. Încearcă tips-urile în culori metalice sau iridescente, în combinație cu o culoare de bază contrastantă. Dacă lungimea unghiei îți permite, pe poți juca chiar cu diferite print-uri sau design-uri pe vârful unghiilor. Pentru că manichiura cu gel permite o fixare puternică, poți accesoriza manichiura cu tot felul de aplicații: strasuri, ținte, paiete.

Dacă ești adepta modelulului French clasic, poți încerca ceva nou doar schimbându-ți forma unghiilor cu ajutorul construcțiilor din gel. Forma pătrată era foarte în vogă acum ceva timp, însă acum cele mai populare forme pentru manichiura French sunt cea ovală sau cea stiletto.

Răsfoiește galeria noastră foto pentru a descoperi 10 modele de manichiură French pentru unghii cu gel care ne-au atras atenția și pe care îți recomandăm să le încerci!

Foto: Instagram, Shutterstock

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro