Manichiură cu gel unghii scurte

Nu mai este cazul să asociezi manichiura cu gel cu acele unghii extrem de lungi și deloc plăcute. Tendințele și gusturile au evoluat și acum și unghiile scurte sunt extrem de populare pentru manichiura cu gel. Dacă nu ești adepta unghiilor lungi, îți oferim câteva idei de manichiură cu gel pentru unghii scurte care sigur te vor încânta!

Unghiile scurte sunt cele mai practice: nu te incomodează la nicio activitate, sunt mai simplu de întreținut și nu se rup atât de des. Însă dacă ești nevoită să porți unghii scurte doar pentru că sunt unghiile tale naturale nu pot crește (sunt fragile, casante, se exfoliază mereu și se rup imediat ce depășesc lungimea lor „standard”), cea mai bună soluție rămâne manichiura cu gel. Nu te speria: nu îți propunem acest tip de manichiură pentru a încerca niște unghii mai lungi. Chiar dacă optezi pentru manichiura cu gel, nimeni nu te obligă să îți faci o construcție pentru a avea unghii mai lungi.

Îți poți păstra unghiile scurte așa cum îți plac, dar te bucuri în același timp de avantajele manichiurii cu gel. Manichiura ta va fi foarte rezistentă, îți poți corecta forma unghiilor (sau poți încerca forme noi), nu vei mai avea probleme cu unghiile rupte sau de dimensiuni diferite și ai la dispoziție o mulțime de modele care să îți decoreze frumos unghiile scurte.

Fotografii cu modele de manichiură cu gel pentru unghii scurte

Chiar dacă unghiile tale nu îți oferă un spațiu prea mare unde să îți desfășori creativitatea, ai totuși la îndemână o varietate destul de mare de modele. Cele mai populare rămân cele mix&match, în care poți combina mai multe modele într-o singură manichiură. Dacă nu ești adepta manichiurilor cu modele elaborate, poți apela oricând la modele mai simple, însă de mare efect: modele punctate, cu linii, cu diferite aplicații sau pur și simplu cu lacuri de unghii mai spectaculoase, cu glitter sau diferite irizații (unghiile „unicorn” sau cele cromate).

Te invităm să răsfoiești galeria foto, unde am selectat cele mai drăguțe modele de manichiură cu gel pentru unghii scurte din care să te inspiri!

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro