Modele unghii cu gel

Iubim manichiura cu gel pentru rezistența sa eroică și pentru puterea de a transforma orice formă de unghii. Însă mai presus de aceste aspecte practice, suntem mereu cucerite de diversitatea foarte mare de modele pe care le putem purta pe acest tip de unghii. Dacă ai rămas fără inspirație, îți aducem astăzi cele mai frumoase 20 de modele pentru unghii cu gel, indiferent de stilul tău!

Unghiile cu gel au apărut ca o salvare pentru cele mai ocupate dintre noi, care nu au timp suficient pentru a-l dedica săptămânal (sau chiar o dată la câteva zile) refacerii manichiurii. În plus, nu toate am fost înzestrate de natură cu unghii lungi, puternice sau cu o formă frumoasă, însă unghiile cu gel pot rezolva toate aceste probleme.

Și să recunoaștem – toate suntem cucerite de unghiile cu modele. Însă când ne gândim cât de dificil sunt ele de realizat pe oja clasică și cât de repede se strică (după ce muncim zeci de minute la ele), renunțăm la idee din start. Dar și în acest caz ne salvează unghiile cu gel: acestea îți permit să te joci cu o mulțime de modele, de la cele mai simple desene, până la opere elaborate și aplicații inedite.

Trucuri pentru a realiza cu ușurință modele pe unghiile cu gel

Dacă te-ai plictisit de modelul uni pe care manichiurista ta ți l-a făcut pe unghiile cu gel și mai ai de așteptat până la următoarea programare, te poți aventura chiar tu să îți realizezi singură modelele pe unghiile cu gel. Uite ce trebuie să faci pentru a-ți ușura treaba:

  • asigură-te că îți așezi mâna astfel încât să ai stabilitate: menține-ți cotul pe o suprafață fixă pentru a putea trasa linii precise, la fel și încheietura mâinii.
  • folosește ustensilele potrivite: înainte să începi, așează lângă tine toate pensulele și accesoriile de care vei avea nevoie. Alege mai multe dimensiuni de pensule, astfel îți va fi mai ușor să alternezi modelele. De asemenea, vei avea nevoie de o dischetă înmuiată în dizolvant pentru a curăța pensula din când în când.

Ce ojă este cea mai potrivită pentru modelele pe unghiile cu gel

Dacă vrei doar să schimbi culoarea unghiilor, poți folosi un lac de unghii obișnuit peste baza din gel. Dacă vrei să îți realizezi și un model, lucrurile se complică puțin.

Probabil te gândești că acele oje cu pensulă foarte subțire îți vor fi de ajutor la pictarea unghiilor, însă nu sunt chiar „cele mai bune prietene” când vine vorba de realizarea modelelor. Deși pensula îți permite o precizie destul de bună, formula ojei se usucă ușor și trebuie să lucrezi foarte rapid.

Ce te va ajuta, în schimb, sunt vopselele acrilice. Acestea pot fi diluate cu apă până obții textura cu care lucrezi cel mai ușor, se usucă mai greu și sunt disponibile într-o mulțime de culori.

Ce modele de unghii cu gel poartă celebritățile

Atunci când își doresc o formă deosebită sau un model excentric, celebritățile mizează și ele pe unghiile cu gel. Kylie Jenner este binecunoscută pentru forma migdalată a unghiilor pe care o poartă, formă obținută doar cu ajutorul gelului. Rihanna, Beyonce, Katy Perry sau Lady Gaga sunt doar câteva dintre adeptele manichiurii cu gel în rândul celebrităților.

Cele mai frumoase 20 de modele pentru unghii cu gel

Katy Perry adoră modelele pentru unghii cu gel

Intră în galeria foto de mai sus pentru a descoperi 20 dintre cele mai frumoase modele de unghii cu gel!

Citește și: Manichiura cu fructe este trendul momentului pe Instagram

Pedichiuri pentru vară: cele mai drăguțe idei estivale

Foto: Hepta, Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro