20 de modele de unghii cu gel în trend în 2018

20 de modele de unghii cu gel în trend în 2018

A venit momentul să ne adaptăm manichiurile la moda actuală și să adoptăm modele de unghii cu gel în trend 2018. Tocmai de aceea, am selectat 20 de imagini cu modele pe care le poți folosi ca surse de inspirație. Mai întâi, însă, să vorbim puțin despre tendințele noului an. Ca de obicei, ele sunt extrem de ofertante și abia așteptăm să le încercăm pe unghii.

Unele dintre cele mai căutate modele de unghii cu gel în 2018 sunt cele geometrice, așa cum am concluzionat deja aici. Însă nu strică niciodată să recapitulăm puțin tendințele, care oricum sunt în continuă schimbare și trebuie adaptate, la rândul lor, în funcție de anotimp, îmbrăcăminte și ocazie. Iată care sunt cele mai mari trenduri anul acesta. Descoperă aici cele 20 de modele de unghii cu gel.

Modele unghii cu gel în 2018: ce culori se poartă

Prezentările marilor case de modă pentru sezonul primăvară-vară au pus accentul pe unghiile în nuanțe nude, extrem de îngrijite și cu aspect ultra glam. Ele sunt potrivite mai ales pentru adeptele unghiilor scurte, din fericire, dar și pentru persoanele care lucrează în medii ce nu permit culor țipătoare. Însă nu vreau să crezi că doar pentru că se poartă nuanțele neutre, manichiura ta trebuie să fie plictisitoare. Modelele sunt extrem de diverse, după cum vei putea observa în galeria foto.

La polul opus, unele dintre cele mai populare modele de unghii cu gel în 2018 s-au dovedit a fi cele ghetto. Unghiile ghetto sunt întotdeauna în forme și culori stridente. Se poartă albastrul electric, orange-ul țipător și galbenul intens, pe forme precum stiletto sau migdală ascuțită.

Un trend mai îndrăzneț anul acesta este cel al transparenței. Se combină zonele transparente cu cele în culori pastelate sau cu irizații multicolore, pentru un efect spectaculos. Aceste culori vor fi la mare căutare în special în timpul verii. Tot în sezonul cald se vor purta și nemuritoarele modele de sirenă, cu nuanțe sidefate de albastru marin și turquoise, și irizații multicolore.

Modele unghii cu gel în trend în 2018

Iar pentru că am vorbit despre culorile care vor domina tendințele, să vorbim puțin și despre modele de unghii cu gel în trend în 2018. Așa cum spuneam, vor fi la mare căutare formele geometrice, fie ele sub formă de dungi trasate cu precizie pe suprafața unghiei, sau chiar forme pline poziționate în mijlocul unghiei. Un alt trend major este cel al unghiilor ghetto menționat mai sus, iar sub această pălărie vor intra modelel cu animal print și aplicațiile aproape ostentative cu pietre strălucitoare și ștrasuri. Nu există limite atunci când vorbim de ghetto, așa că lasă-ți imaginația să zburde și nu te teme de modelele încărcate. Nu în ultimul rând, se vor purta modelele florale, acesta fiind un trend care pare că nu se va stinge niciodată.

Poze cu modele de unghii cu gel

Am depășit etapa de teorie, deci să trecem la practică! Am selectat, în galeria foto, 20 de modele de unghii cu gel care vor fi la mare căutare în 2018 și pe care manichiuristele au început deja să le execute în masă pentru clientele lor. Descoperă-le pe toate și salvează acest articol pentru a-l avea la îndemână la următoarea vizită la salon. Vei găsi aici alte 20 de modele de manichiură la modă în 2018.

Foto: Instagram/Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com