20 de modele de unghii pentru Valentine's Day care te vor inspira pentru următoarea vizită la salon

20 de modele de unghii pentru Valentine’s Day care te vor inspira pentru următoarea vizită la salon

Mai sunt mai puțin de zece zile până la cea mai romantică zi din an și sunt convinsă că ai început deja să cauți modele de unghii pentru Valentine’s Day. Ce să mai, probabil că ai programat din timp următoarea vizită la salon, având în vedere că manichiuristele sunt extrem de ocupate în perioada aceasta. Pentru că sunt și eu pasionată de unghii, am selectat 20 de imagini de inspirație romantică.

Dacă te-ai gândit cumva că o să te plictisești de același model clasic de inimioară, te înșeli! Nici nu știi cât de multe variații de modele de unghii pentru Valentine’s Day există, și da, aproape toate includ inimioare. Și nu, nu arată toate la fel. Tocmai de aceea am ales 20 de modele, perfecte pentru toate gusturile: unele mai simple, altele mai încărcate, însă toate au un numitor comun: sunt extrem de drăguțe și potrivite pentru a ilustra romantismul zilei de 14 februarie.

Modele de unghii de Valentine’s Day: ce se poartă

V-am pomenit deja de modelele cu inimioare, însă în căutările mele am descoperit și alte forme și ilustrații. Buzele, trandafirii, bulinele și dungile sunt și ele la mare căutare. Un lucru este cert atunci când vorbim de Valentine’s Day: cele mai potrivite nuanțe sunt cele de roșu și roz, iar cele care vor să iasă din comun pot opta pentru culori pastelate. Evident, nu puteau lipsi glitter-ul și linerele sidefate, mai ales când ele sunt folosite pentru a contura ilustrațiile inimioarelor. În plus, dacă ești ceva mai curajoasă și nu te temi să ieși în evidență, ți-am pregătit și câteva modele cu aplicații în relief.

Modele de Valentine’s Day pentru unghii scurte

Aceleași tendințe și modele de unghii pentru Valentine’s Day sunt valabile și în cazul persoanelor cu unghii mai scurte. Deși suprafața de lucru nu este la fel de încăpătoare, cu ajutorul unor ștampile sau chiar cu mâna liberă dacă ești îndemânatică, vei reuși cu siguranță să îți creezi un model interesant. În fond, doar pentru că ai unghiile scurte, nu înseamnă că manichiura ta trebuie să fie plictisitoare, nu-i așa? Iar dacă alegi să mergi la manichiuristă, nu ai motive să îți faci griji. O specialistă va reuși întotdeauna să găsească un model frumos pe care să îl integreze pe unghie, fie ea și scurtă.

Iar dacă nu ești mulțumită de lungimea unghiilor tale, poți oricând opta pentru o manichiură cu extensie din gel. Astfel poți alege precis lungimea pe care ți-o dorești, și în plus, manichiura ta poate rezista chiar și o lună! Dacă nu ești sigură că vrei să faci acest pas, iată aici câteva avantaje și dezavantaje ale manichiurii cu gel.

Poze cu modele de unghii pentru Valentine’s Day

Așa cum spuneam, am pregătit 20 de poze cu modele de unghii pentru Valentine’s Day. Descoperă-le în galeria foto și salvează acest articol pentru a-l avea la îndemână atunci când mergi la manichiură.

Foto: Instagram/Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com