25 de modele de unghii cu gel perfecte pentru vară

25 de modele de unghii cu gel perfecte pentru vară

Am vrut ca luna iunie să nu ne prindă nepregătite, așa că am pornit în căutare de modele de unghii cu gel pentru vară. Am găsit o mulțime de surse de inspirație pentru toate gusturile, și le-am adunat pe toate într-o galerie foto destul de cuprinzătoare. Înainte să te delectezi cu imaginile alese de noi, te invităm să parcurgi un scurt ghid de tendințe în materie de nailart pentru vara aceasta.

Este sezonul veseliei, al trăirilor intense și al zâmbetelor, iar asta trebuie să se reflecte și în manichiura noastră. De aceea, am ales 25 de modele de unghii cu gel de vară din care să te inspiri pentru următoarea ta vizită la salon. Culori tari sau pastelate, modele opulente sau discrete, texturi diafane, le discutăm pe toate în rândurile de mai jos.

Modele de unghii cu gel de vară: ghidul tendințelor

Când am ales modelele de unghii cu gel de vară din galeria de mai sus, am avut în minte mai multe criterii: culori, texturi și modele în tendințe.

Culori de ungii în tendințe

Vara 2018 vine cu o paletă largă de culori de unghii în tendințe, pentru toate gusturile. Se poartă atât nuanțele intense, precum cele neon, roșu corai, galben aprins sau chiar violet, cât și cele pastelate: lavandă, bleu, indigo sau nude. Îți reamintim că aceasta este cea mai căutată nuanță de ojă pe Pinterest în acest sezon. În funcție de preferințele tale, poți experimenta inclusiv în ceea ce privește contrastele. Îndrăznește să alegi o combinație de roșu corai cu model galben, ori chiar un contrast mai evident precum verdele închis combinat cu un roz cu subton rece.

Texturi

Modelele de unghii cu gel de vară îți pun la dispoziție o gamă variată de texturi. Se poartă unghiile cu aplicații irizate, texturile holografice sau mate. Cele mai cool sunt combinațiile dintre două texturi diametral opuse, cum ar fi aplicațiile irizate puse peste un fundal mat (ai exemple în galeria foto de mai sus!).

Modele de unghii la modă

În ce privește modelele de unghii cu gel de vară la modă, trebuie doar să ai imaginație. Orice se pretează acestui sezon, așa că nu te teme să încerci lucruri noi. Dacă vrei o abordare mai simplistă a manichiurii de vară, alege modelele geometrice. Dacă îți plac lucrurile bine definite, poți opta pentru modele fructate. Sezonul acesta, sunt foarte cool modelele inspirate din natură: ilustrații cu flori (sau chiar aplicații cu mici flori uscate integrate în gel), frunze, cactuși și, cel mai cool și căutat model, ilustrațiile inspirate din frunzele plantelor Monstera. Plasează-le pe un fundal roz, așa cum îți spuneam mai sus, și ai obținut o manichiură de vară foarte fresh! Printre modelele care nu vor dispărea niciodată din tendințele de vară sunt cele de tip sirenă. Acestea combină nuanțele de roz, bleu, violet cu textura holografică sau aplicațiile irizate, ori chiar efectul marmorat care ne aduce aminte de modelul scoicilor găsite pe plajă.

25 de modele de unghii de vară

Nu uita că ți-am pregătit în galeria foto de mai sus 25 de modele de unghii de vară care să te inspire pentru următoarea ta programare la manichiură.

Foto: Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com