15 modele de pedichiură ca să arăți impecabil în orice pereche de sandale

15 modele de pedichiură ca să arăți impecabil în orice pereche de sandale

Dacă ai auzit deja vorba aceea din popor cum că manichiura este cartea de vizită a unei femei, atunci de pedichiură nu putem spune decât același lucru. Unghiile de la picioare necesită o îngrijire chiar mai temeinică decât cele de la mâini, așa că ai nevoie de o rutină serioasă de înfrumusețare a lor dacă te pregătești să porți sandale sau pantofi decupați. Ți-am pregătit 15 modele de pedichiură, ca să arăți impecabil indiferent de situație.

Sezonul estival cu zilele sale fierbinți ne face să ne gândim la încălțări decupate, care lasă piciorul să respire și în care nu ne încingem infernal. Sandalele sunt perfecte pentru vară, însă asta dacă ai o pedichiură bine îngrijită. Fă-ți programare la esteticiana ta, lasă-te inspirată de cele 15 modele de pedichiură pe care ți le-am pregătit și bucură-te de confortul sandalelor în zilele caniculare de vară.

Modele de pedichiură pentru vară

Desigur, există câteva modele de pedichiură cu care nu vei da greș, indiferent de sezon sau încălțăminte. Modelele clasice care au trecut testul simplu sunt cel french, ori modelul simplu cu o culoare precum alb sau negru. Acestea nu vor ieși niciodată din tendințe și îți vor asigura mereu un aspect impecabil al unghiilor de la picioare. Culorile nude sau neutre sunt și ele în lista favoritelor, mai ales dacă porți o pereche de încălțări foarte încărcate.

Totuși, dacă ai ales o pereche simplă de sandale, fără aplicații sau briz-brizuri, ai liber la modele de pedichiură mai complexe și mai creative. Iată ce să încerci.

Culori tari, solare

Despre culorile tari, solare, pe unghii, ți-am vorbit și aici. Se poartă galbenul cald, roșul corai sau orange-ul, așa că nu te teme să le așterni inclusiv pe unghiile de la picioare. Pedichiura poate fi în ton cu modelul de manichiură ales de tine.

Un alt trend în materie de culori de pedichiură este albul, și în special albul mat. Unghiile albe mate sunt perfecte pentru vară, și parcă ți le și imaginezi intrând în contrast cu nisipul de pe plajă sau cu apa albastră de la piscină. În plus, se asortează oricărei perechi de sandale sau oricărei ținute.

Modele inspirate din natură

Sezonul acesta sunt foarte cool modelele de pedichiură inspirate din natură. Ne referim, desigur, la acele ilustrații cu frunze verzi pe care le-ai văzut peste tot. Ele nu sunt la modă doar în ceea ce privește unghiile: le purtăm pe borsete, carcasa telefonului sau chiar cămăși (v-am spus că sunt peste tot!). Sunt perfecte pentru vară și le poți așterne pe unghiile de la picioare pe un fundal alb sau roz stins.

Ne-au mai plăcut, desigur, și modelele florale – tot inspirate din natură sunt și ele, nu-i așa? Florile se vor purta întoteauna pe unghii, nu putem renunța la ele, așa că de ce să nu le purtăm și pe unghiile de la picioare? Sunt delicate, elegante și aduc un plus de feminitate.

Concret, trendurile sunt trecătoare, așa că până la urmă, important este să alegi ceva ce te caracterizează pe tine. Noi am încercat să alegem modele de pedichiură cât mai diverse, pentru toate gusturile, și le-am așezat în galeria foto de mai sus. Descoperă-le pe toate!

Foto: Instagram @chuu_nail

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com