15 modele de unghii de vară pentru orice mărime sau formă

15 modele de unghii de vară pentru orice mărime sau formă

Indiferent că ai unghiile lungi, scurte, naturale sau cu gel, ți-am pregătit 15 modele de unghii de vară. Este sezonul culorilor intense, vesele, al modelelor îndrăznețe, așa că nu a fost prea dificil să găsim câteva surse de inspirație pentru următoarea ta programare la manichiură.

Orice pasionată de beauty are salvate deja câteva modele de unghii de vară în colecțiile de pe Instagram. Însă tendințele sunt în continuă schimbare, apar în permanență noi modele, noi nuanțe trendy, noi desene pe care cu siguranță vei dori să le încerci. Noi am „cules” câteva și ți le arătăm în galeria foto de mai sus.

Totuși, pentru a nu intra complet neinițiate în această discuție despre manichiură, ți-am pregătit și un scurt ghid al tendințelor sezonului.

Modele de unghii de vară în tendințe

Care sunt cele mai trendy modele de unghii de vară anul acesta? Este suficient să dăm scroll în feedul de Instagram sub hashtagul #nailart ca să ne dăm seama. Iată care sunt, în linii mari, cele mai purtate trenduri.

Desene fructate

Un trend major pe care l-am observat sezonul acesta în materie de modele de manichiură sunt desenele fructate. Ilustrațiile sub formă de cireșe și citrice sunt cele mai des întâlnite, și din fericire arată minunat atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte. Aceste desene implică și folosirea unor culori intense, care cu siguranță se poartă în sezonul actual.

Modele geometrice

O mulțime dintre modele de unghii de vară pe care le-am descoperit în căutarea mea conțin forme geometrice. Mi-au plăcut cel mai mult pentru că nu implică nicio regulă: o serie de forme cu linii drepte colorate haotic pot arăta minunat pe unghii. Vei vedea despre ce vorbesc în galeria foto, unde am adăugat câteva imagini care vorbesc de la sine.

Texturile holografice

Celebrul trend al unghiilor sirenă, extrem de purtat anul trecut, revine în forță în vara 2018. Este unul dintre cele mai cool modele de unghii de vară și arată foarte cool în fotografiile de la piscină sau la plajă. Esențială este acea textură holografică pe care tehniciana o adaugă peste culori pastelate precum bleo, turquoise, roz prăfuit și sau mov stins.

Inspirație din natură

Un alt trend care ne-a atras atenția este tendința de a ne lua inspirația din natură. Sunt foarte cool acele modele ilustrate în formă de frunze, pentru care manichiuristele folosesc nuanțe închise de verde pe un fundal alb sau roz retro. Chiar și cactușii se încadrează în acest trend și ne amintesc de acel vibe de American Dream.

Culorile solare

Iar dacă nu îți place să porți modele de unghii de vară complexe și preferi mai degrabă manichiura simplă, poți face un statement prin alegerile cromatice. Sezonul acesta, se poartă foarte mult culorile solare: galbenul extrem de cald și roșul corai sunt vedetele verii, așa că nu vor rămâne neobservate pe unghii.

15 modele de unghii de vară

Ca să nu mai lungim vorba, te sfătuim să intri în galeria foto de mai sus, unde ți-am pregătit cele 15 modele de unghii de vară de care îți spuneam. Mai mult, dacă ești adepta unghiilor cu gel, am publicat recent și o galerie cu 25 de modele de unghii cu gel perfecte pentru vară.

Foto: Instagram @sohotrightnail

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com