Motivul pentru care părul celebrităților este mereu atât de strălucitor

Putem înțelege că au în spate cei mai buni hairstyliști, dar asta nu ne împiedică să visăm și noi la un păr strălucitor precum al celebrităților. Pentru că ambiția noastră de a-l obține a fost imensă, am reușit să aflăm secretul părului lor mereu strălucitor!

Poate că viața de vedetă are și multe minusuri, însă numai când ne gândim că am putea avea la dispoziție cele mai bune echipe de beauty din lume, parcă putem trece mai ușor cu vederea minusurile. Mereu un machiaj impecabil, cele mai exclusiviste tratamente de înfrumusețare și un păr absolut impecabil, indiferent de apariție.

Dacă partea cu machiajul și tratamentele de skincare o putem înțelege, ce ne intrigă cel mai tare este cum reușesc să își mențină celebritățile părul atât de strălucitor, ținând cont de câte ori este coafat și la câte produse este expus. Din fericire, hairstyliștii celebrităților nu sunt zgârciți cu secretele lor și au dezvăluit trucul „magic”, pe care îl poate folosi oricine, fără să fie nevoită să cheltuie o avere în saloane.

Pentru a obține un rezultat ultra-strălucitor, hairstyliștii se bazează întotdeauna pe produse de finisare, precum un serum sau un ulei. Vei spune: „am testat deja asta și nu am reușit decât să îmi transform părul curat într-unul extrem de uleios și gras”. Asta pentru că nu ai folosit tehnica corectă!

Primul pas: folosirea cantității potrivite de produs. „Multe persoane cred că dacă aplică mai mult produs coafura se va menține intactă, dar asta poate face mai mult rău decât bine”, spune Ursula Stephen, haistylist care a lucrat cu Rihanna.

Pasul al doilea: alegerea unui produs potrivit pentru tipul tău de păr. Lacy Redway, hairstylist care a lucrat cu Ashley Graham sau Ruth Negga, recomandă uleiurile ca produs de finisare pentru părul gros, aspru, rebel, și serumurile pentru părul mai fin și mai subțire, pentru a evita încărcarea. De asemenea, și hairstyliștii care lucrează cu Kim Kardashian, Kylie Jenner sau Gigi Hadid recomandă uleiurile ca produse cheie pentru un păr strălucitor.

Pasul al treilea: o tehnică corectă de aplicare a uleiului pe păr. Chad Wood, hairstylist pentru Vanessa Hudgens sau Jessica Alba, spune că secretul aplicării uleiului este frecarea lui în palme în prealabil. Potrivit lui, orice ulei îți poate oferi un păr strălucitor dacă îl aplici corect. Ia o cantitate mică și freac-o viguros între palme pentru a o încălzi bine. Wood spune că astfel spargi moleculele de ulei și vor penetra mai bine firul de păr și nu vor rămâne la suprafață, dând părului acel aspect uleios.

Acum că știi că uleiurile de păr sunt secretul părului strălucitor al celebrităților, îți împărtășim produsele noastre preferate care ne ajută să îl obținem. Descoperă-le în galeria foto și alege-l pe cel potrivit părului tău (acum știi după ce să te ghidezi)!

Foto: Hepta

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro