Motivul pentru care nu o vei vedea niciodată pe Kate Middleton cu unghii roșii

Motivul pentru care nu o vei vedea niciodată pe Kate Middleton cu unghii roșii

Își schimbă din când în când coafura, experimentează cu stilul său vestimentar sau cu machiajul, însă un lucru rămâne întotdeauna neschimbat la Kate Middleton: manichiura sa. Însă există un motiv pentru care ducesa își poartă mereu unghiile cât mai naturale!

Kate Middleton este o cochetă veritabilă, întotdeauna cu un păr perfect aranjat, cu un machiaj fresh, cu ținute care ne inspiră de fiecare dată, dar și cu acea atitudine plină de eleganță. Este clar că nimic nu îi scapă când vine vorba de look-ul ei și cu toate acestea, niciodată nu a experimentat cu manichiura sa. La fiecare apariție, chiar și în ziua nunții, tot ce poartă pe unghii este un lac transparent sau o culoare de ojă translucidă și foarte discretă.

Motivul pentru care nu o vei vedea niciodată pe Kate Middleton cu unghii roșii

Motivul nu este nicidecum că ducesei nu îi plac culorile mai aprinse (vestimentația ei o dovedește). Se pare că este vorba de o regulă impusă de codul vestimentar regal. Personalitățile din familia regală nu au voie să poarte decât culori foarte naturale pe unghii la aparițiile publice. Tocmai de aceea nu am avut ocazia să o vedem pe Kate altfel decât cu unghiile naturale.

Acum nu ne mai miră nici faptul că Regina Elisabeta poartă de aproape 30 de ani aceeași ojă, într-o culoare translucidă foarte naturală. Este vorba despre nuanța Ballet Slippers de la brandul Essie. Pentru ziua nunții sale, și Kate a ales să poarte o ojă similară, foarte naturală. Pentru acea zi specială, manichiurista sa a combinat două nuanțe pentru a obține un roz pal personalizat pentru ducesă: Rose Lounge de la Bourjois La Laque și Allure de la Essie.

Deși nu a intrat încă oficial în familie, și Meghan Markle, iubita prințului William, a fost văzută purtând doar oje în culori naturale la aparițiile alături de el. Să fie deja la curent cu codul vestimentr regal?

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro