Motivul pentru care Meghan Markle l-a ales pe hairstilistul George Northwood

Motivul pentru care Meghan Markle l-a ales pe hairstilistul George Northwood

Meghan Markle a intrat în Familia Regală Britanică cu o notă personală la care nu a fost dispusă să renunțe chiar dacă a încălcat protocolul: cocul dezordonat. L-a purtat și la nuntă, atât la ceremonie, cât și la petrecerea de seară, și specialiștii în limbajul corpului cred că este un gest de putere. În calitate de Ducesă de Sussex, Meghan l-a ales pe hairstilistul George Northwood să facă parte din echipa ei. Iată care ar putea fi motivul.

La numai o zi după ce sarcina lui Meghan Markle a fost anunțată, Ducele și Ducesa de Sussex și-au făcut apariția în Sydney. În grupul lor a apărut și de această dată un chip familiar: hairstilistul britanic George Northwood, pe care Meghan a decis să îl ia cu ea în turneul din Irlanda, din iulie, și care i-a stilizat coafura la petrerecerea de nuntă.

Motivul pentru care Meghan Markle l-a ales pe hairstilistul George Northwood

George Northwood este recunoscut pentru că a stilizat coafurile iconice ale lui Alexa Chung și Alicia Vikander. Când a început să lucreze cu Meghan Markle, aceasta reușise deja să atragă atenția presei asupra coafurilor sale, cu ajutorul cocului dezordonat. Preferința ei pentru acest tip de styling a menținut privirile tuturor concentrate pe zona capului la fiecare apariție publică a sa.

Totuși, după nunta cu Prințul Harry, Meghan a început să poarte extrem de rar acel messy bun controversat, și a afișat din ce în ce mai des un păr strălucitor lăsat liber cu ușoare onduleuri atent aranjate pe umeri și spate. Aceasta este coafura-semnătură a hairstilistului George Northwood, pe care nu mai avem nicio îndoială că l-a ales ca fiind preferatul ei.

Însă de ce a făcut Meghan această alegere, și nu a optat pentru o coafură clasică, voluminoasă de tip blowout, precum Kate Middleton? „La cel mai simplu nivel, el [Northwood] este cool – iar prin alegerea lui, părul lui Meghan se potrivește cu ceea ce își doresc de la părul lor femeile de vârsta ei”, scrie Lisa Niven-Phillips, pentru Vogue.

„Meghan a avut un impact mai mare din punct de vedere al părului, decât din punctul de vedere al garderobei, sfidând convențiile privitoare la cum ar trebui să arate „coafura regală”, a explicat Niven-Phillips. Iar George Northwood a fost cel care s-a priceput cel mai bine să „facă femeile să se simte ca ele însele”.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com